Mjesto gdje nastaju divni cvjetni aranžmani

Mjesto gdje nastaju divni
cvjetni aranžmani

Cvjetna Galerija RL

Jedna od najboljih stvari vezanih uz dolazak proljeća definitivno je bogatstvo cvijeća. Iz tjedna u tjedan kreću sezone najdražih nam vrsta, tulipana, jorgovana, ranunkula, anemona, u kojima uživamo čak i samo gledajući ih u prolazu. Na štandovima, tržnicama, u izlozima cvjećarnica… Pogotovo divnih cvjećarnica kao što je Cvjetna Galerija RL

Cvjetna Galerija RL

Cvjetna Galerija RL svoju je dugogodišnju tradiciju iz Oktogona nastavila u Ulici kneza Ljudevita Posavskog 25. Renata Lovrenčić u svoje je malo carstvo prenijela ljubav prema cvijeću i stručnost s kojima danas i nastaju prekrasni buketi.

Cvjetna Galerija RL

Svijetao prostor nije zagušen bojama. Zbog prevlasti bijele u prvi plan dolazi svježe cvijeće koje će, nakon razgovora s klijentom i razmjene svih ideja, postati ključni komad na vašem stolu u domu, nečiji rođendanski poklon ili vjenčani buketić.

Cvjetna Galerija RL

Cvjetna Galerija RL

Tri cvjetne kreacije

S obzirom da trenutno traje sezona božura, hortenzija i delphinijuma, nismo to nikako mogli propustiti. Zamolili smo Renatu da prema svojem viđenju kreira tri buketa za svaku priliku. Obilje bijele njen je zaštitni znak, a ovog puta razbili smo monokromiju injekcijom ružičaste i ljubičaste.

cvjetna-galeirja-rl-22

Cvjetna Galerija RL

Rezultat su tri buketa – jedan koji spaja bijele hortenzije, božure i orhideju, drugi koji kombinira bijele hortenzije i ružičaste božure te treći, sasvim jednostavan. Delphinium u više nijansi, ružičastoj, plavo-ljubičastoj i boji fuksije samo omotan smeđim papirom, doista je efektan odabir. A svaki je buket na svoj način prekrasan.

Cvjetna Galerija RL

Odlučite li se da svoj poseban dan želite obilježiti uz pomoć Cvjetne Galerije RL ili samo želite ukrasiti stol u domu, posjetite Facebook stranicu ili adresu Ljudevita Posavskog 25 u Zagrebu.

Cvjetna Galerija RL

Cvjetna Galerija RL

Cvjetna Galerija RL

Foto: Rajna Raguž (RRVizual)

Učitati još
Zatvori