Udruga koja spašava divlje životinje

Odavno je poznato da mačke vladaju internetom, pa su tako upravo one glavna tema i ovog Instagram profila. Međutim, ovoga puta ne radi se o kućnim mačkama, već o onim divljim. Mali i veliki, crni, bijeli i žuti lavovi, tigrovi, jaguari i leopardi preko slika i snimaka svakodnevno uveseljavaju gotovo 2 milijuna pratitelja.

07

Osim prekrasnog sadržaja, Black Jaguar White Tiger ima još ljepšu svrhu. Naime, ova organizacija se bavi spašavanjem divljih mačaka od neodgovornih uzgajivača, zooloških vrtova i cirkusa. Da velike stvari započinju malim koracima najbolje pokazuje činjenica kako je ova organizacija s djelovanjem započela prije gotovo 2 godine kada je osnivač čuo za preprodaju mlade ženke crnog jaguara koja je potom trebala biti drogirana i korištena za slikanje s turistima. Nakon što ju je udomio u vlastitom domu, pokrenuo je i ovu organizaciju koja je od tada spasila desetke lavova, tigrova, leoparda i jaguara i danas se nalazi na prostoru od preko 30 000 km^2.

01

Jedan pogled na videe ovog profila dovoljno govori o količini ljubavi koju članovi Black Jaguar White Tiger tima svakodnevno pružaju svojim štićenicima. Njihova misija je voditi život kojim upravljaju ljubav i poštivanje, pa tako o ovim životinjama uistinu brinu ljudi koji su svjesni odgovornosti, rada, predanosti i energije potrebnih za adekvatnu brigu o ovim divljim mačkama koje nazivaju svojom djecom.

04

Više o ovoj organizaciji možete pročitati na njihovoj službenoj stranici Black Jaguar White Tiger Foundation. Svakodnevne dogodovštine ovih nevjerojatnih stvorenja možete pratiti putem njihovog Instagram profila, a neke od fotografija pogledajte u nastavku.

05

03

0123

06

 

Foto: Black Jaguar White Tiger Foundation, Facebook, Instagram @blackjaguarwhitetiger

0