Ovo su najslađe torte koje ste ikada vidjeli u životu
Ovo su najslađe torte koje ste ikada vidjeli u životu

Ovo su najslađe torte koje ste
ikada vidjeli u životu

Nekada davno, prije Instagram ere, torte su se radile isključivo za rođendan. I to se znalo, par recepata se vrtjelo u krug, kako domaćih tako i kupovnih. Ljudi su tradicionalno naručivali torte koje vole svake godine, kako bi sa njih ispuhali svjećice i poslužili goste. Međutim, trenutno živimo u digitalnoj eri gdje sve mora biti jedinstveno, autentično i fotogenično. Pa tako i torte.

Za domaći zadatak trebali smo pronaći cool cakes of Instagram, a rezultati pretrage su više nego genijalni! Donosimo vam inspiraciju u vidu torti, ali i novih prikaza koje se torte kupuju/prave. Slave se razne stvari, slavi se život. Samo ovaj put, prvo fotografiranje pa svjećice.

U moru profila raznih slastičarnica i bakery shop-ova, na prvu loptu svidio nam se Instagram profil Pretty Please Sweets, čija se maloprodaja nalazi u New Jerseyju. Sam dizajn torti je presladak, a natpisi su nešto što nam je posebno privuklo pažnju. Tražeći dalje, naišli smo na pregršt drugih profila, i možemo slobodno reći: Biranje torti postat će prava drama!

Od oblika, tehnike ukrašavanja pa do same poruke – vrijeme je da vaša kreativnost doživi svoj vrhunac. Dakle, zaboravite klasične happy birthday natpise, vodimo vas kroz rolerkoster ideja i zabave. Ako je nekome koga volite uskoro rođendan, zaručio se, ili je raskinuo dugu vezu: You know what to do!

Učitati još
Zatvori