Napokon je otkriveno kako izgleda prva IKEA i LEGO kolekcija

Napokon je otkriveno kako izgleda
prva IKEA i LEGO kolekcija

Svim roditeljima dobro je poznat onaj trenutak kada dječje igračke u potpunosti preuzmu dnevni boravak. Kako je igranje jedna od najvažnijih stvari za razvijanje kreativnosti kod najmlađih, nerijetko ih u tome ne želimo prekidati s onim dosadnim odraslim aktivnostima kao što je recimo pospremanje. No dva svjetski poznata brenda udružila su svoje snage i doskočila tom problemu. IKEA i LEGO predstavili su novi dugoočekivani projekt zajedničke suradnje BYGGLEK. BYGGLEK je idealno rješenje za pohranu, sastavljeno od niza kutija za odlaganje s LEGO ispupčenjima te posebnog kompleta LEGO kockica. Pospremanje i organizacija doma sada postaju mnogo zabavniji.

LEGO kreacije u pospremanju

Igra je najintuitivniji i najsnažniji način da djeca uče i razvijaju se. Međutim, kada su u pitanju igra i kreativnost kod kuće, djeca i odrasli nerijetko imaju različite poglede. Tamo gdje odrasli često vide nered, djeca vide poticajno i kreativno okruženje u kojem se prirodno žele igrati i odmoriti – i onda opet sve iznova ponoviti. Snažno vjerujući kako igra čini domove i svijet boljim mjestima, IKEA of Sweden i LEGO Grupa udružili su se u uklanjanju prepreka za igru u svakodnevnom životu. Stvorili su praktično i razigrano rješenje, u kojem će djeca i odrasli moći zajedno uživati. Kutije iz serije BYGGLEK s gornje i prednje strane opremljene su LEGO ispupčenjima, pa ih djeca mogu iskoristiti za odlaganje, ali i kao dio svojih LEGO kreacija. Mogu u njih pohraniti svoje stvari ili ponosno izložiti ​​svoje ideje na njima.

Možete koristiti postojeće LEGO kockice

Kolekcija BYGGLEK sastoji se od 4 različita proizvoda – seta s tri male kutije, dva seta većih kutija, te seta LEGO kockica za početak novog i razigranog doživljaja. BYGGLEK se može koristiti s bilo kojim postojećim i budućim LEGO elementima. Naime ispupčenja korištena na poklopcu i na prednjoj strani kutija dio su standardnog LEGO sustava. LEGO igre omogućuju djeci kreiranje i rekreiranje vlastitih priča, koja ovim procesom razvijaju ključne vještine 21. stoljeća. Ova BYGGLEK kolekcija sigurno će proširiti iskustvo igranja te stvoriti zabavna kreativna rješenja za pohranu koja su jednako zaigrana koliko i funkcionalna. Kolekcija BYGGLEK bit će dostupna u robnoj kući IKEA Zagreb od 1. listopada.

Foto: IKEA

Učitati još
Zatvori