Hrvatske plaže koje su okupirale Instagram

Hrvatske plaže koje su okupirale Instagram

Plaže Instagram

Plaža Pasjača, Konavle (@soul_by_the_sea)

Iz godine u godinu, ljepote Jadranske obale otkriva sve više domaćih i stranih turista. Kristalno čisto more i mediteransko bilje koje ga okružuje i stvara hladovinu spoj su koji donosi idiličnu prirodnu scenografiju za savršeno ljetovanje. Daleko od gradske vreve skrivaju se male uvale, prostiru kilometarske pješčane i šljunčane plaže. Osim pogleda koji oduzima dah i savršene destinacije za ljetovanje, hrvatske plaže svojom ljepotom istaknule su se kao prizor vrijedan Instagram fotografije.

HRVATSKE PLAŽE KAO INSTAGRAM ZVIJEZDE

Baš poput plaža na Jadranskoj obali, društvene mreže uživaju u sve većoj popularnosti. Instagram, omiljena društvEna mreža s posvećena vizualnom, mjesto je koje čuva dio njihove svakodnevice, omiljene stvari, ali i drage uspomene na prošla putovanja. Osim što svakom svom korisniku omogućava da izrazi svoju kreativnost i stvori virtualni fotoalbum, Instagram je mjesto na kojem široku publiku upoznajemo s najdražim stvarima, trenucima i mjestima. Plaže na Jadranskoj obali ove su godine jedan od novih zvijezda Instagrama.

Najljepše jadranske plaže

Stiniva (@casalessepe)

Fotogenični prizori Jadranskog mora i netaknute prirode koja ga okružuje svakim okidajem stvaraju fotografije koje oduševljavaju. S obzirom na njegovu veliku svjetsku popularnost, u posljednjih nekoliko godina Instagram je prenošenjem divnih prizora hrvatske obale postao njezina najbolja reklama. Očarani viđenim fotografijama, brojni hrvatski i strani turisti pronalaze otkrivaju nova mjesta i pronalaze svoju sljedeću destinaciju.

Za savršeni odmor uz obalu mora i nekoliko odličnih Instagram fotografija, u nastavku vam donosimo pregled hrvatskih plaža koje su već osvojile Instagram.

PLAŽA PASJAČA, KONAVLE

ZARAČE, HVAR

ZAGLAV, VIS

NUGAL, TUČEPI

STINIVA, VIS

Plaže Instagram

@timotej

PLIESKI, MALI LOŠINJ

DIVNA, TRPANJ

MEDVEJA, LOVRAN

PROIZD, VELA LUKA

PUDARICA, RAB

SAKARUN, DUGI OTOK

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori