Journal Pets: Ovaj brend oduševit će vas svojim dizajnom grebalica za mačke

Journal Pets: Ovaj brend oduševit će vas
svojim dizajnom grebalica za mačke

Koliko god voljeli svoje kućne ljubimce, pogotovo mačke, moramo priznati da je neke njihove navike ponekad teže tolerirati – konkretno mislimo na njihovu potrebu za grebanjem svega pred sobom. Nitko ne voli imati očerupani namještaj i tepihe koji izgledaju kao da su izašli iz horora. Upravo zato je pametno uložiti u jednu grebalicu koja će uljepšati život i vama i vašim najdražim ljubimicama. Poljski brend House of Cats pobrinuo se da to da vam omogući funkcionalne, kvalitetne, ali i dizajnom lijepe grebalice, koje će se bez problema uklopiti u vaš dom.

House of Cats je nešto o čemu sanja vaša mačka

Proizvodi ovog brenda kombiniraju eleganciju, minimalistički dizajn, funkcionalnost i izdržljivost. Napravljeni su od valovitog kartona, najbolje kvalitete i ljepila koje ne sadrži formaldehid. Tijekom posebno kreiranog procesa proizvodnje, svaki sloj kartona lijepi se na modularan način i tvori njihove kompaktne i izdržljive proizvode. To omogućuje vašim najdražim macama da grebu i krate svoje kandže koliko god je to potrebno.

Njihovi proizvodi savršeni su za sve vrste mačaka jer mogu izdržati veliku težinu, a dizajn je izrađen samo od sigurnih, certificiranih i ekološki prihvatljivih boja koje su osigurane posebnom folijom. Imajući u vidu da su mačke teritorijalne životinje i da im treba njihov vlastiti prostor gdje ih nitko neće ometati, House of Cats kreirao je svoje proizvode koji će im pružiti to sigurno mjesto i olakšati proces prilagodbe na novi dom te smanjiti razinu stresa kod vašeg novog ljubimca.

Ove proizvode možete naći u njihovoj ponudi

Proizvodi ovog brenda kreirani su s pažnjom, kako za mačke, tako i za interijer njihovih vlasnika. Želja im je zaštititi vaše fotelje, sofe i zavjese pa njihovi proizvodi funkcioniraju kao skrovišta, grebalice i mjesto gdje se mogu igrati i na koje mogu skakati. Kretanje i zabava važni su aspekti održavanja našeg kućnog ljubimca u dobrom zdravlju i kondiciji. U nastavku možete vidjeti neke od proizvoda koje House of Cats ima u svojoj ponudi.

Njihove proizvode možete naručiti putem web shopa, a dostavu vrše i u Hrvatsku.

Foto: Witek Nowak – houseofcats.pl.

Učitati još
Zatvori