Luksuzni hotel u Crikvenici

hotel-amabilis-5-zvjezdica-7

Luksuzni Hotel Amabilis sa svojih pet zvjezdica svim gostima donosi predivno iskustvo odsjedanja. Hotel spada u kategoriju small luxury boutique hotela Republike Hrvatske i nalazi se u Selcu kraj Crikvenice.

Koja je poveznica Amabilisa i čuvene bečke glumice Helene Odilon?

A iza postanka ovog očaravajućeg mjesta stoji i jedna bajkovita priča. Naime, čuvena bečka glumica Helena Odilon, zadivljena ljepotom Selca, odlučuje sagraditi otmjenu vilu Amabilis. Točno sto godina kasnije, na istom mjestu, započinje priča o novom Amabilisu. Priča o ljepoti, eleganciji, funkcionalnosti i dizajnu. Smješten na samoj obali kristalno čistog Jadrana hotel Amabilis nudi vam sve prednosti luksuznog ambijenta. U jedinstveno uređenom interijeru s osobno dizajniranim namještajem i veličanstvenim pogledom na more osjećat ćete se ugodno i opušteno.

Bez obzira stojite li na terasi svoje sobe i dopuštate da vas morski povjetarac miluje po obrazima i puni vaša pluća, uživate u osvježavajućem koktelu u lobby baru, častite svoje nepce u našem restoranu ili mazite svoja osjetila u wellnessu, na trenutak ćete pomisliti da se nalazite na palubi veličanstvenog plovila. Sve udobnosti moderne luksuzne jahte diskretno su uklopljene u sam dizajn hotela kojeg potpisuje arhitekt Ante Vrban, a rezultat je jedinstvena sinergija udobnosti i osjetilnog užitka.

hotel-amabilis-5-zvjezdica-13

hotel-amabilis-5-zvjezdica-10

Najluksuzniji centar

Goste će u hotelu dočekati trideset i jedna smještajna jedinica, svaka s pogledom na more. Sobe su podijeljene po Standard, Superior i Deluxe standardu s dvije očaravajuće Deluxe i Presidential Suite jedinice. Unikatnu gastronomsku ponudu hotela čine dva luksuzno namještena restorana Amabilis i Chandeliers, koji će Vam omogućiti da počastite svoje nepce specijalitetima mediteranske kuhinje, i velikim izborom kvalitetnih hrvatskih i međunarodnih vina. Neizostavan dio ponude hotela su i Nautilus i Amabilis Lobby Bar, a koji god da Vi izaberete, u svakom ćete se osjećati upravo kao da se nalazite na veličanstvenom cruiseru koji klizi kroz ocean.

Luxury Spa Amabilis najekskluzivniji je Wellness centar na Jadranu u kojem se gosti mogu opustiti uz raznovrsne masaže, tretmane lica i tijela, ili u saunama i bazenu. Otmjeni prostor, stručno osoblje, i vrhunska kozmetika, garancija su uspješnog tretmana i zadovoljnoga gosta.

 

amabilis-1

hotel-amabilis-5-zvjezdica-2

hotel-amabilis-5-zvjezdica-3

tn_amabilis2

tn_chandeliers2

tn_chandeliers3

hotel-amabilis-5-zvjezdica-5

hotel-amabilis-selce-croatia-6

@B

tn_amabilispana

tn_amabilis_e-06hotelbynight

Foto: Amabilis

0