Odlična atmosfera na proslavi 10. obljetnice poslovanja Hilton hotela u Zagrebu
Odlična atmosfera na proslavi 10. obljetnice poslovanja Hilton hotela u Zagrebu

Odlična atmosfera na proslavi 10. obljetnice
poslovanja Hilton hotela u Zagrebu

Više stotina ljudi uživalo je u vrhunskoj atmosferi zagrebačkog hotela DoubleTree by Hilton i zajedno proslavilo njegov 10. rođendan.

Odlična atmosfera

Za odličnu atmosferu zaslužni su DJ Dadoo, saksofonistica Lana Škrgatić i plesna skupina Mint Cabaret koji su napravili pravi show na radost svih prisutnih, a eventom je dirigirao voditelj Ivan Vukušić.

Hilton hotel

Direktorica Hilton Hotela Zagreb, Josipa Jutt Ferlan, za uspjeh i više prestižnih nagrada zahvalila je svojem odličnom timu koji vodi tri Hiltonova hotela u Zagrebu. Osim spomenutog, tu su još i Canopy na Branimirovoj i posljednji otvoren na Radničkoj cesti – Hilton Garden Inn. Istaknuti poslovni partneri i osobe iz javnog života prisustvovale su ovom eventu, a čestitkama se pridružila i ministrica turizma Nikolina Brnjac kao i Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba.

Hilton hotel
Hilton hotel
Hilton hotel
Hilton hotel

Hotel DoubleTree by Hilton proslavio 10. rođendan

Prvi Hilton hotel u Zagrebu, DoubleTree proslavio je svoju 10. godišnjicu rada, a više prestižnih domaćih i međunarodnih nagrada za izvanredan smještaj i uslugu, dokaz su izuzetne predanosti zaposlenika i izvrsne usluge svojstvene Hilton brendu.

U sklopu hotela, osim 152 sobe raznih kategorija, spa i bazena na 9. katu, nalazi se i suvremeni poslovni centar koji je nedavno potpuno preuređen. Čine ga šest potpuno opremljenih multifunkcionalnih dvorana pogodnih za održavanje kongresa, konferencija, evenata, edukacija, sastanaka ili proslava.

Hilton hotel
Hilton hotel
Hilton hotel
Hilton hotel
Hilton hotel

Hotel DoubleTree by Hilton moderan je i prepoznatljiv zagrebački hotel s 5 zvjezdica s vrhunskom gastronomskom ponudom i odličnom uslugom, a restoran OXBO ponosi se svojim ukusnim Black Angus burgerima, fenomenalnim desertima kao i odličnom selekcijom premium stejkova poput najboljih svjetskih Wagyu odrezaka.

Hilton hotel
Hilton hotel
Hilton hotel
Hilton hotel

Advent na Radničkoj

Ove subote, 19.11. Hilton hoteli ponovno otvaraju Advent na Radničkoj s posebnom temom Svjetskog nogometnog prvenstva gdje ćete utakmice moći pratiti na velikom ekranu uz animaciju i nagradne igre. Za rekreativne klizače i djecu napravljeno je veliko natkriveno klizalište. Svakako posjetite foto-kutak iznenađenja koji će vas oduševiti. Očekuje vas i ponuda ukusnih zalogaja, kuhano vino, bogat program koncerata, a veliko otvorenje adventa na Radničkoj dogodit će se sljedeći utorak, 22. studenog koncertom Vesne Pisarović od 18 sati!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori