I ove godine održat će se čaroban Advent Winter Garden, uz koncert Vesne Pisarović
I ove godine održat će se čaroban Advent Winter Garden, uz koncert Vesne Pisarović

I ove godine održat će se čaroban Advent Winter Garden, uz koncert Vesne Pisarović

Klizanje je omiljena aktivnost Zagrepčana u ovo blagdansko vrijeme pa će Advent na Radničkoj ponovno biti hit lokacija za rekreativne klizače i djecu. Naravno da nisu zaboravili na najvažniju sporednu stvar na svijetu – nogomet koji će se pratiti na velikom ekranu uz animaciju i nagradne igre. Osim velikog klizališta i navijanja za reprezentaciju, ovdje vas očekuje ponuda ukusnih zalogaja, kuhano vino, bogat program koncerata, a sve započinje već u subotu, 19. studenog.

klizanje
klizanje

Veliko otvorenje adventa uz koncert Vesne Pisarović

Tijekom cijelog adventa organiziran je bogat program na kojem ćemo se družiti uz ukusne zalogaje, kuhano vino, deserte, zabavu na velikom otvorenom klizalištu, a posebno izdvajamo čaroban foto korner iznenađenja koji obavezno morate posjetiti i fotografirati se. U utorak, 22. studenog navečer od 18 sati očekuje vas fantastična zabava na koncertu Vesne Pisarović.

Vesna Pisarovic

Uronite u božićni ugođaj

Ovaj dio Zagreba će klizalištem i zabavnim programom ponovno postati omiljeno mjesto za dnevna i večernja druženja. Iskoristite nadolazeći Advent i zabavite se u dobrom društvu obitelji i prijatelja na omiljenoj adventskoj lokaciji u gradu na Radničkoj cesti. Program adventa možete redovito pratiti na Facebooku i na web-stranici.

božićna zabava
božićna zabava 2022
bor

Organizirajte nezaboravnu proslavu

Na Winter Garden adventu možete organizirati svoje privatne i službene proslave i događanja kao i domjenke. Za sve informacije kontaktirajte odjel evenata na zagreb.events@hilton.com.

Osjetite čarobnu atmosferu na WINTER GARDEN Adventu na Radničkoj cesti 21 i uz miris medenjaka, kuhanog vina uronite u božićni ugođaju. Okušajte se u klizačkim sposobostima uz dobru glazbu i ne zaboravite sve ovjekovječiti fotografijom. A u galeriji u nastavku pogledajte kako je bilo prošle godine.

Winter Garden sign
Klizaliste
Foto corner
Maja Suput
Event
Docek Djeda Mraza
Djed Mraz i pomoćnici

Foto: PR, Unsplash, Pexels

Učitati još
Zatvori