Opuštajući vikend za žene

Opuštajući vikend za žene

@melissafindley

@melissafindley

Pridružite se prvom u nizu opuštajućih, a ujedno osnažujućih, Vikenda za žene pod nazivom “Povratite svoju snagu” koji će se održati 05.-07. svibnja 2017. godine u Opatiji. Vikend za žene kreiran je kao retreat program na kojem ćete povratiti svoju snagu i probuditi ženu u sebi kroz satove joge, Heal Your Life radionice, meditacije, te wellness. Motivacijski i edukacijski tim pobrinut će se da se osjećate ugodno, opušteno i osnaženo na ovom čarobnom vikendu. Otkrijte svoju kreativnost, ženstvenost, unutarnju snagu, vodstvo i energiju života.

Za mjesto održavanja prvog vikenda odabrano je mjesto dobre energije, Villa Kapetanović u Opatiji, gdje ćete uživati u blagodatima i čarima predivnog hotela, u prirodi i mirisu mora uz Opatijsku obalu. Idealno mjesto za vaš odmor, za vrijeme koje ćete posvetiti sebi, te na trenutak pobjeći od stresa i svakodnevnih obaveza. Opuštajući vikend za žene  donosi Heal Your Life radionice sa svim uključenim materijalima, satove joge, opuštanje i meditacije, smještaja u dvokrevetnim sobama na bazi polupansiona, korištenje wellness & SPA oaze (finska sauna, turska kupelj, jacuzzi za 8 osoba, tuš s efektom tropske kiše i tranquility soba s anatomski oblikovanim drvenim ležaljkama te opuštajućom muzikom).

@katharinageber.fotografin

@katharinageber.fotografin

Detaljni program, više informacija o voditeljicama ovog vikenda, cijena i upute za prijavu možete naći na linku. Na vrijeme osigurate svoje mjesto prijavom do 28. travnja na mail [email protected] ili putem linka lakoca-zivljenja.hr.

@eastlyn_

@eastlyn_

lakoca-zivljenja.hr

[email protected]

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori