Ovog adventa provozati se možete i Harry Potter tramvajem
Ovog adventa provozati se možete i Harry Potter tramvajem

Ovog adventa provozati se možete i
Harry Potter tramvajem

Razveselila nas je vijest kako se nakon dvije godine stanke na tračnice vraća Veseli božićni tramvaj. Bajkovita vožnja s Djedom Božićnjakom i njegovim društvom uz pregršt zabave, smijeha i prigodnih darova, razveselit će sve, a posebno one najmlađe.

Veseli božićni tramvaj voziti će gradom u razdoblju od 6. do 31. prosinca, i to svakim radnim danom od 16 do 19 sati, u dane vikenda od 10 do 16 sati, a petkom i blagdanom od 12 do 16 sati. Zabavna vožnja traje 25 minuta, a Veseli božićni tramvaj prometuje rutom: Trg bana Josipa Jelačića – Ilica  Republike Austrije – Jagićeva – Jukićeva  – Vodnikova – Mihanovićeva  – Zrinjevac – Praška.

Čarobni tramvaj

Osim Zagrebom, prigodno ukrašeni božićni tramvaj će prometovati i Osijekom. Tvrtka Gradski prijevoz putnika više od deset godina za svoje građane i sve posjetitelje grada na Dravi priprema pravu blagdansku čaroliju. Uz tradicionalni tramvaj ukrašen božićnim motivima, prometuje i tramvaj čije je uređenje inspirirano knjigama o malenom čarobnjaku Harryju Potteru.

Tramvaj nosi naziv Esseker Express, a ispunjen je nizom motiva dobro poznatih svim ljubiteljima knjiga i filmova o najpoznatijem čarobnjaku na svijetu. Ovaj posebni tramvaj radnim danom vozi za organizirane skupine djece iz dječjih vrtića i škola, a moguće su i pojedinačne rezervacije za mađioničarsku predstavu u tramvaju. Više informacija o njemu dostupno je ovdje.

Foto: GPP Osijek, Pexels

Učitati još
Zatvori