Harry Potter svijet je korak bliži – imamo službeno Ministarstvo magije

Harry Potter svijet je korak bliži –
imamo službeno Ministarstvo magije

harrypotter8-1

Ako ste čitali knjige ili gledali filmove o magičnom svijetu Harryja Pottera iz pera J.K. Rowling onda znate da je Ministarstvo magije moćna institucija koja upravlja čarobnjačkim zakonodavstvom Velike Britanije i Irske. Uskoro ćemo se opet s Ministarstvom susresti u novoj trilogiji u nastajanju ‘Čudesne zvijeri i gdje ih naći’, ali i knjizi ‘Harry Potter i ukleto dijete’ koja je u izvornom obliku već dostupna u online knjižarama.

Zahvaljujući troje entuzijasta i ljubitelja Harry Potter sage, i Hrvatska je dobila svoje Ministarstvo magije, prvu i jedinu službenu udrugu koja je već počela okupljati prve članove i obožavatelje.

ministarstvomagije2

Ministarstvo magije Hrvatska osnovali su Tea, Josip i Martin – od zanimljive ideje ubrzo se to prometnulo u ozbiljan i ambiciozan projekt kojem su predano pristupili, a sve više fanova dijeli njihovu strast i ljubav prema čarobnjačkim likovima te želi biti dijelom ove priče.

Trenutno su u toku upisi članova, približava se prvi sastanak i predstavljanje udruge na tajnoj lokaciji, a u planu su brojna druženja za članove, projekcije filmova, konvencije, kostimirane zabave, kvizovi, radionice za najmlađe… Svečano predstavljanje planira se za 28. kolovoz o čemu vas više detalja čeka na stranici eventa, a ako i vi želite postati član Ministarstva – pristupnica za učlanjenje nalazi se na stranici Ministarstvomagije.hr i ne zaboravite ponijeti čarobni štapić kad se uputite na prvi sastanak!

ministarstvomagije-velika

ministarstvomagije3

Foto: Harry Potter

Učitati još
Zatvori