Halloween slastice koje će obožavati vaši kućni ljubimci 
Halloween slastice koje će obožavati vaši kućni ljubimci 

Halloween slastice koje će obožavati
vaši kućni ljubimci 

Bliži se najstrašnija noć u godini, a osim što ćemo večer provesti uz neke od omiljenih nam hororaca, mnogi od nas otići će i korak dalje. Uređenje doma “strašnim ukrasima”, kostimirana zabava sa slasnim zalogajima koji izgledaju kao da su ispali iz doma obitelji Adams, samo su neki od prijedloga za zabavu. Ipak, nemojte zaboraviti na vaše kućne ljubimce. Ako im niste na vrijeme kupili zanimljive kostime kakvih je prepun Etsy, pripremite im poslastice koje dugo neće zaboraviti. Donosimo nekoliko inspiracija kako vašim četveronošcima pripremiti Halloween tulum za pamćenje. 

Halloween kao pravi jesenski događaj

Iako slavljenje ovog američkog blagdana nije potekao iz našeg podneblja vrlo brzo nam se uvukao pod kožu i postao zabava za cijelu obitelj. S klincima rezbarite bundeve, istražite svoju kreativnost kroz izradu DIY ukrasa ili se okušajte u izradi slastica za vaše kućne ljubimce. Osim što se bundeve mogu iskoristiti za razne slasne recepte, obožavat će ih i vaši četveronošci. 

Sastojci prilagođeni kućnim ljubimcima

Ljubimci itekako mogu jesti muffine, torte i razne kolače – ali naravno samo ako su oni pripremljeni od slastica koje im ne mogu škoditi, a to su brašno, šećer, prašak za pecivo i slično. Umjesto njih posegnite za mrkvicama, bundevama, brašnom od badema, zobenom kašom, mesom, rižom. Kuhane i blendane sastojke možete stavljati u kalupe i poigravati se raznim veličinama i oblicima, kao da radite tortu za ljude. Za kraj sve ukrasite poslasticama i pustite vašim četveronošcima da uživaju u ukusnom zalogaju. Torta spravljena od ovih namirnica, može stajati u hladnjaku dva do tri dana, tako da ne morate strahovati da će ju odmah pojesti cijelu. Jedan od brendova koje definitivno volimo zapratiti su i Caramella torte iz Sarajeva koji nas oduševe svakom novom tortom koju pripreme za kućne ljubimce. 

Učitati još
Zatvori