Journal Pets: Dođite na Good Cause glazbeni event koji pomaže teško udomljivim psima

Doris Fatur

Ove nedjelje, Art Park Zagreb je place-to-be ako ste vlasnik ili ljubitelj pasa. Naime, Good Cause je dobrotvorni ljetni event koji će u nedjelju po treći put spojiti dobru glazbu s dobrim djelom, a sve s ciljem da pomognu teško udomljivim psima.

Novac u cijelosti odlazi na račun udruge Rina

Doris Fatur

Iako se volonteri trude udomiti sve napuštene pse, rijetko tko će odabrati psa starije životne dobi ili psa s fizičkim hendikepom pored zdravog šteneta. Sva sreća pa postoje ljudi koji brinu upravo o takvim psima koji su teško udomljivi. Posebni životni uvjeti, medicinska hrana, česte posjete veterinaru i operacije predstavljaju velik trošak. Upravo radi toga, Good Cause inicijativa je objeručke prihvaćena od strane udruge. Novac koji se prikupi za vrijeme eventa, u cijelosti odlazi na račun Udruge Rina. Radi se o udruzi koja svakodnevno mazi i pazi 28 senior pasa i pasa s invaliditetom.

Doris Fatur

Budite i vi dio ove dobre priče

Dođite 12.7. na Ribnjak i ubacite koju kunu u donacijske kutije kod DJ pulta ili na šanku. Osim što će glazbu birati poznata domaća imena kao što su Koolade, VRH, Tone Tuoro, mapalma i SZCH, organizatori pripremaju besplatne uzorke hrane za sve njuške. Zahvaljujući ovogodišnjim partnerima, psi će uz pratnju vlasnika moći uživati u nekoliko vrsta poslastica, suhe hrane, teniskim lopticama i ručno rađenim psećim krevetićima.

Doris Fatur

No Balance, kolektiv koji organizira Good Cause, ovim putem se zahvaljuje izvođačima, dizajnerima i fotografima na podršci te partnerima na donacijama: Bijeli Čarobnjak, Capa Pet Bistro, Fish4Dogs Hrvatska, MaRec by Marina, Pet centar, Platinum Hrvatska i Vau torte. Više o eventu, kao i prošlogodišnje fotografije, pogledajte ovdje. Vidimo se na naj dog friendly događaju ove godine!

Doris Fatur
Doris Fatur

Foto: Doris Fatur

0