Zvijezda Južnog vetra objavila sretnu vijest: Miloš Biković postao otac
Zvijezda Južnog vetra objavila sretnu vijest: Miloš Biković postao otac

Zvijezda Južnog vetra objavila sretnu
vijest: Miloš Biković postao otac

Miloš Biković, proslavljeni srpski glumac koji posljednjih godina radi i stvara na relaciji Srbija-Rusija već nekoliko tjedana je u žiži javnosti zbog dugoočekivanog nastavka najgledanije komedije svih vremena Sluga 2. Jedno od najintrigatnijih ostvarenja ovih dana gledamo u kinima diljem Srbije i regije. Veliku je pozornost privukao serijom, a zatim i filmskom adaptacijom Južni vetar.

Osim zbog jedne od najzapaženijih uloga gdje publika nakon uspjeha filma Led, ponovo na velikom platnu ima priliku vidjeti Miloša Bikovića, glumac je na radaru i zbog činjenice da je po prvi put postao otac. Miloš Biković je sredinom rujna na svom Instagramu postavio fotografiju sa svojom zaručnicom Ivanom Malić i uz emotivnu poruku ispod objave najavio da čekaju prinovu. Ova vijest ubrzo je postala jedna od gorućih tema, budući da je ljubavni život ovog glumca često bio na radaru.

It’s official!

I dok sedma sila sa nestrpljenjem iščekuje te radosne vijesti, glumac je sada na svom Instagramu objavio fotografiju privremene tetovaže iscrtane kemijskom olovkom na kojoj su tata, mama i dječak. Time je najprije nagovijestio da je u njihovu obitelj stigla prinova, a kako neki mediji pišu u pitanju je dječak.

Prve čestitke

Prve čestitke uputili su mu njegovi prijatelji i kolege. Također, čestitkama se pridružila i Severina s kojom smo nedavno imali eksluzivni intervju, a s kojom je Biković snimio nekoliko zapaženih reklama. Ali i Marija Šerifović koja je i sama nedavno postala majka, o čemu smo pisali. Ovom objavom potvrđeno je da su proslavljeni glumac i njegova zaručnica Ivana Malić postali roditelji. Journal tim se pridružuje čestitkama. 

Članak preuzet sa Journal.rs.

Foto: Instagram @bikovic

Učitati još
Zatvori