Lijepe vijesti za kraj godine: Marija Šerifović dobila sina
Lijepe vijesti za kraj godine: Marija Šerifović dobila sina

Lijepe vijesti za kraj godine: Marija
Šerifović dobila sina

Nakon što je početkom listopada izašao novi album jedne od najutjecajnijih kantautorica regionalne glazbene scene, Marije Šerifović, pod nazivom Dolazi ljubav, koji smo s nestrpljenjem čekali i za koji je u intervjuu za Journal istaknula kako predstavlja početak novog desetljeća u njenoj glazbenoj karijeri, sada je postalo izvjesno da je sve to bila i idealna uvertira za početak i novog životnog poglavlja. Od posljednjeg albuma prošlo je punih deset godina, a ovim projektom Marija Šerifović proslavila je i dva desetljeća izuzetne glazbene karijere.

Divan kraj godine za Mariju Šerifović

Marija Šerifović je na svojim društvenim mrežama podijelila emotivnu fografiju uz simboličan opis “ljubav je došla” i time poslala jasnu poruku da je u njen život stigla prinova, najveća ljubav. Opis glasi: “Nebo je osvijetlila najljepša zvijezda mog života. Neka te sine život vodi stazama svojim najljepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od od tuge i od ljudi”. Na kraju poruke Marija je svojoj bebici uputila riječi ljubavi i u potpisu napisala “Love M&M” što predstavlja prva slova njenog i imena djeteta koji se zove Mario.

Nakon dirljive objave, u komentarima su se nizale čestitke dragih prijatelja i kolega pa su tako među privima čestitali Nina Badrić, Nataša Bekvalac, Ivana Peters, Jovana Nikolić, Leontina Vukomanović, Milica Todorović, Mirza Mustafagić, Ena Luna, Dušan Petrović, Mihailo Anušić, kao i voditeljica Maja Nikolić. Svi oni uputili su najljepše čestitke uz želje da ih kroz život prate velika sreća i još veća ljubav.

Journal tim se pridružuje čestitkama.

Foto: Instagram, Edvin Kalić

Učitati još
Zatvori