Terasa restorana O’brok zanimljiva je gastro oaza na kojoj vrijedi provesti ljeto

Na jednoj od najljepših terasa u gradu, na dobro poznatoj starozagrebačkoj lokaciji – u restoranu O’brok na Langovom trgu 6, mnogo je razloga zbog kojih biste trebali posjetiti ovaj gastro kutak i iskoristiti priliku ljetnog izlaska gradom. Počele su Ljetne večeri u O’broku, zanimljiv eno gastro  program koji se održava cijelo ljeto, svakog dana od 17 do 23 sata.

Predivni otmjeni interijer restorana O’brok, koji je smješten u rodnoj kući književnika Augusta Šenoe, uz pripadajući atrij unutar kojeg se nalazi čarobna terasa, sakrivena od pogleda, a istovremeno prozračna i stvorena za ugodna druženja, ovog ljeta se ponovno nameće kao inovativno hit gastronomsko utočište.

Ljetne večeri u O’broku

Osim privlačnog interijera i lokacije, program ljetnih večeri u O’broku osvaja zavidnom paletom pića. Uživajte u savršenom osvježenju, bilo kao potpuni predah nakon cijelog dana, nakon posla ili navečer. Po promotivnim cijenama kušajte Perković rakije i gin te vrhunska vina i pjenušce iz Petrač vinarije.

Gastro ponuda prilagođena je ponudi sezonskih namirnica pa je jelovnik nadopunjen i nekim novim jelima. Tanjur u O’broku obiluje delicijama, a sve što se na njemu poslužuje predstavlja domaći izvorni proizvod – od sastojaka s obližnjeg Dolca, mesa iz OPG-ova iz Like i Slavonije, svježe jadranske ribe, pa do sezonskog domaćeg voća i povrća. I priprema je tradicionalna i ručna, od kruha preko raznih savijača i njoki, pa sve do rezanaca za juhu.

Domaće delicije koje vrijedi isprobati

Svakako vrijedi isprobati delicije poput domaćeg dalmatinskog pršuta i sira, fuži s tartufima, rižota sa kozicama, njoki sa škampima, hladne salate s biftekom i povrćem, zapečenog patlidžana s mozzarelom i šalšom, istarske  maneštre i žgvaceta, raznih juha i deserta, od domaćih zagorskih štrukli, do voćnih pita ili dalmatinske rožate.

U skladu sa svim epidemiološkim preporukama i uz najviše higijenske standarde, a nudeći jedan drugačiji doživljaj i specifičnu gastronomsku ponudu, ljetne večeri u O’broku idealne su ako se želite opustiti i uživati u posebnoj atmosferi, vrhunskoj hrani i premium pićima po promotivnim cijenama.

Foto: PR

0