Zara Home predstavila je novu kolekciju posvećenu omiljenom napitku – kavi
Zara Home predstavila je novu kolekciju posvećenu omiljenom napitku – kavi

Zara Home predstavila je novu kolekciju posvećenu omiljenom napitku – kavi

Prva jutarnja kava jedan nam je od najdražih rituala. Mnogi ističu kako je ispijanje kave filozofija trenutka i uživanja u vremenu koje je u potpunosti posvećeno nama. Nema nam dražeg osjećaja od prve jutarnje šalice kave koja nas priprema za ostatak dana. Svi ljubitelji kave složit će se kako je priprema ovog mnogima nezamjenjivog napitka, sam u sebi poseban ritual. Bilo da svoju kavu pripremate u aparatu ili koristite moka kafeteriju zasigurno u svakom ispijanju kave maksimalno uživate.

Svi ljubitelji ovog napitka uvijek su u potrazi za novim načinima kako svoje ispijanje kave učiniti još boljim. Bilo da se radi o pronalasku idealne ručno rađene keramičke šalice iz koje ćete piti vašu prvu kavu ili novog robota koji će idealno samljeti vaša zrna kave – cilj je uvijek popiti kavu s maksimalnim užitkom. Upravo zato stalno pregledavamo naše omiljene web shopove kako bi upotpunili svoju kolekciju. Nedavno smo naišli na novu Zara Home kolekciju koja je u potpunosti posvećena kavi i apsolutno nas je oduševila.

Zara Home kolekcija koja je u potpunosti posvećena omiljenom napitku – kavi

Zara Home kolekcije zaista obožavamo, a najnovija kolekcija koja je u potpunosti posvećena filozofiji kave nas je apsolutno oduševila. Kolekcija je prožeta slatkim šalicama koje su idealne za ispijanje kave, a uz to možete kupiti i prešu za kavu. Preslatke moka kafeterije talijanskog dizajna također se nalaze u kolekciji, a isto tako u kolekciji možete pronaći i filtere za kavu kao i automatsku pjenjaču za mlijeko.

Cijelu kolekciju možete kupiti na službenoj Zara Home stranici, a naše omiljene komade pronađite u nastavku.

Foto: Zara Home

Učitati još
Zatvori