Nova knjiga najpoznatije hrvatske nutricionistice potiče na male promjene za bolji život koje svima trebaju
Nova knjiga najpoznatije hrvatske nutricionistice potiče na male promjene za bolji život koje svima trebaju

Nova knjiga najpoznatije hrvatske nutricionistice potiče na male promjene za bolji život koje svima trebaju

“Zdrav život”, kako ga često zamišljamo, nije cjelodnevno brojanje kalorija, dizanje u šest ujutro radi odlazaka u teretanu, vječno odricanje omiljenih nam jela i ispijanje isključivo zelenog čaja. Mnogi, obeshrabreni takvim i sličnim iluzijama, zaključuju kako je zdrav život pretežak za održavanje i kako na taj način ne mogu dugoročno funkcionirati, jednostavno odustaju i prepuštaju se lakšim, ali nezdravim životnim navikma i odlukama.

Nažalost, tek takav životni stil dovodi do loših posljedica, koje rezultiraju raznim bolestima, alergijama, intolerancijama, pretilošću, bolovima u tijelu, te konačno nezadovoljstvom samih sa sobom. “Zdrav život” zapravo je prvenstveno zdrav odnos nas samih sa sobom, ljubav i briga prema sebi, takozvan self care.

O tome najviše zna jedna od najcjenjenijih hrvatskih nutricionistica, Ivana Barišić, koja je svoju strast prema pravilnoj i zdravoj prehrani te zdravim životnim stilom pretvorila u životni poziv kroz koji je pomogla mnogima. Ivana je ovih dana izdala svoju prvu knjigu puno korisnih savjeta koji će nam svima biti od neprocijenjive važnosti.

Način žiovta i jednostavne promjene

Ivana Barišić magistrica je nutricionizma s bogatim iskustvom, izvršna direktorica Nutrilife Centra te ambasadorica proizvoda WelleCo. Svoju strast prema zdravijim životnim navikama koje su svima prijeko potrebne, posebice uz današnji lifestyle, Ivana ne zaustavlja na osobnoj primjeni, već joj je misija informirati, educirati i pomoći što većem broju ljudi u usvajanju novih životnih navika. Da zdrav životni stil nije nemoguće težak, pokazala je u novoj knjizi “Nutrition is self care”.

Knjiga “Nutrition is self care”

Knjiga obuhvaća 50 različitih ali jednostavnih recepta prilagođenih suvremenom načinu života. Sve su to nutritivno kvalitetni i zdravi obroci koji se mogu pripremiti u samo 20 do 30 minuta, koristeći jednostavne svakodnevne namirnice. Knjiga je podijeljena prema segmentima obroka – doručak, ručak, večera, međuobroci i poseban segment koji se odnosi na WelleCo recepte.

Nova knjiga Ivane Barišić spaja njenu životnu filozofiju i dugogodišnje nutricionističko iskustvo te odgovara na pitanja kako hranom možemo utjecati na dobrobiti za svoje tijelo i zdravlje, kako fizičko, tako i mentalno i emocionalno. Ona je poziv svima da se pridruže Ivani na putu zdravlja, lakoće kretanja, sreće i rezultata te je odličan vodič za zdrav životni stil. Knjiga je table book dizajna te tvrdog uveza, a dolazi u posebno dizajniranoj kutiji s personaliziranom posvetom svakom kupcu. 

Vrijeme je za promjene i rezultate

Ako ste se i sami pronašli u nekim rečenicama, ako ste svjesni da je vrijeme za promjene, napominjemo, nikad nije prekasno – krenuti zdravije i bolje za nas same baš se uvijek isplati i uvijek ima smisla. Ako ste među onima koji se teško discipliniraju i natjeraju na nove navike, niste sami, većina nas je upravo takva. To je samo znak da vam osim puno volje treba i vodič, netko tko će svjetima i znanjem biti podrška na vašem putu do promjene.

Novu knjigu punu korisnih savjeta i recepata možete naručiti putem webshopa na Ivaninoj novoj web stranici Nutrilife Centra www.nutrilifecentar ili u ordinaciji Nutrilife Centra, gdje također možete naručiti i sve WelleCo proizvode.

 

Više informacija o Ivani Barišić može se pronaći na službenoj stranici centraInstagram i Facebook profilu centra, kao i osobnom Instagram profilu.

Foto: PR

Dobro došli u sljedeće poglavlje, dobrodošli u Journal Impact!

Pridružite nam se i budite dio znatiželjne zajednice. Pište nam što vas muči, gdje vas žulja i na koja biste važna pitanja htjeli dobiti odgovore, a mi ćemo odabrane teme za vas sagledati iz širokog kuta i istražiti. Svoje prijedloge šaljite na [email protected]

Učitati još
Zatvori