U Hrvatsku je stigao wellness brend kojeg obožavaju beauty entuzijastice diljem svijeta!

U Hrvatsku je stigao wellness brend kojeg obožavaju beauty entuzijastice diljem svijeta!

Ivana Barisic - WelleCo.

Zahvaljujući Nutrilife Centru sada su nam i u Hrvatskoj dostupni WelleCo. proizvodi. Radi se o dodacima prehrani koji su dio zdravog životnog stila mnogih žena i muškaraca diljem svijeta. Dosad je proizvode ovog brenda bilo moguće naručiti samo putem Net-a-portera i to određene artikle. No, u Nutrilife Centru dostupan je cijeli WelleCo. asortiman nove dnevne rutine i zdravog životnog stila. Na čelu Nutrilife Centra je magistra nutricionizma Ivana Barišić, koja i sama svjedoči o učinku WelleCo. proizvoda. Tu su Super Elixir, Nourishing protein, Sleep Welle čaj i super boosteri, te naravno najpoželjniji dodatak – WellCo. bočica/shaker, koja omogućava praktično i jednostavno korištenje proizvoda.

Kako je nastao brend WelleCo.?

WelleCo. je brend koji je osnovala Elle Macpherson još 2014. godine. Radi se o australskoj wellness tvrtki koja je nastala kao rezultat Elleinog osobnog putovanja. Prije sedam godina, nakon što je otkrila da je lišena hranjivih sastojaka, pati od oksidativnog stresa, ovisna je o šećeru, nedostaje joj sna, dehidrirana je i pod stresom, Elle se savjetovala s dr. Simonéom Laubscherom. Ona je stvorila prilagođenu mješovitu formulu super zelenila koja će tek postati temelj za WelleCo. hero proizvod – Super Elixir™ Greens.

Kroz svoje wellness putovanje, Elle je otkrila da se tijelo može samoizliječiti i napredovati u pravom okruženju i prepoznala da može promijeniti način na koji se osjeća dobrom prehranom i uz prirodne dodatke cjelovitoj hrani. Važno je da joj je napokon omogućilo da svoje zdravlje i dobrobit uzme u svoje ruke. WelleCo. dijeli ovu filozofiju sa njihovom globalnom zajednicom, stvarajući čiste visokokvalitetne progutive eliksire koje su formulirali nutricionistički stručnjaci koristeći sastojke biljnog podrijetla s održivim izvorima porijeklom iz cijelog svijeta. U nastavku otkrijte detalje o WelleCo. proizvodima.

Što je Super Elixir™?

Kultna formula Super Elixir ™ Greens cjeloviti je dodatak prehrani za muškarce i žene na biljnoj bazi i bez glutena, koji su dizajnirali vodeći nutricionistički liječnici koristeći 45 pažljivo formuliranih sastojaka dobivenih iz cjelovitih namirnica. Njegova formulacija u prahu svakodnevno njeguje tijelo na staničnoj razini iznutra prema van.

Sleep Welle čaj za ultimativni osjećaj smirenosti

Ivana Barisic - WelleCo.

Studije su pokazale da uzimanje korijena valerijane pomaže ljudima da brže utonu u san i da dulje spavaju. Posebnodobro djeluje u kombinaciji sa hmeljom – drugom biljkom za koju je utvrđeno da ima opuštajući i sedativni učinak. Za one koji pate od anksioznosti, daljnja su ispitivanja također pokazala da korijen valerijane ima značajne učinke na smanjenje anksioznosti te stresa. Uz Sleep Welle čaj možete se naspavati svaku noć i probuditi svježiji i opušteniji nego ikad prije.

Nourishing protein dodatak prehrani biljnog porijekla

Proteini su ključni u održavanju ravnoteže razine šećera u krvi, što nas štiti od želje za šećerom i alkoholom, popodnevnih padova razine energije i neravnoteže raspoloženja. Za razliku od masti, bjelančevine se ne čuvaju i moraju se redovito unositi radi optimalnog funkcioniranja tijela – moramo ih jesti! Preporučuje se da 10-20% našeg dnevnog unosa dolazi iz proteina.

Mnogi proteinski prašci izrađeni su od sirutke, koja je nusproizvod mliječne proizvodnje i sadrži laktozu.  Laktoza može biti teško probavljiva i šećerna je komponenta mlijeka, zbog čega vam mnogi prašci proteina sirutke mogu ostaviti osjećaj napuhnutosti i punosti plina.  Izvori biljnih bjelančevina kao što su proklijala smeđa riža i grašak, koji se koriste u WelleCo.-vim hranjivim proteinima, poboljšali su iskorištavanje i unošenje u stanice i mišiće od sirutke. Naime, biljni proteini uglavnom apsorbiraju bolje i lakše od bilo kojeg proizvoda dobivenog iz mliječne hrane.

WelleCo. proizvode odsad možete nabaviti ovdje.

Foto: Promo

 

Učitati još
Zatvori