Mlada Petra koja stoji iza brenda Mon Chéri slastice počela je peći i genijalne tartove
Mlada Petra koja stoji iza brenda Mon Chéri slastice počela je peći i genijalne tartove

Mlada Petra koja stoji iza brenda Mon Chéri slastice počela je peći i genijalne tartove

U svijetu slastica zanima nas i zaintrigira baš svaka nas novost, a pogotovo ako se događa na domaćem tržištu. Mlada Petra Hadaš, 20-godišnja djevojka koja stoji iza divnog brenda Mon Chéri slastice, a koju smo prošle godine upoznali, ne staje s novim idejama.

Uz razne torte, brownie kolače, muffine, cake pops kolače te sladoled kolače kojima vlada, Petra je nedavno započela i s izradom tartova te nas još jednom oduševila.

Mon Chéri tartovi

Novost u ponudi Mon Chéri slastica su tartovi koji dolaze u 5 različitih kombinacija okusa, pa se tako od nedavno možemo zasladiti u divnim tartovima “matcha prah i vanilija”,”lemon meringue”, “jagodame i mascarpone”, “čokolada i maline” ili pak “borovnica i vanilija”.

 

Petrini nas tartovi, kao i druge slastice, oduševljavaju okusom, a jednako su privlačni već i na prvi pogled. Jednostavni i nježni, precizno i savršeno dekorirani – Mon Cheri tartovi pripremljeni su prvenstveno od organskih namirnica i namirnica domaćeg uzgoja.

“Najveći izazov mi defnitivno predstavljaju slastice koje radim za vjenčanja. Imam ogromnu odgovornost da na taj poseban dan sve ispadne kako treba i da se ispuni svaka mladenkina želja vezana za slastice. Najveće zadovoljstvo u ovom poslu su povratne informacije klijenata koji nakon proslava šalju fotke nasmijanih lica, a pogotovo ako su slastice bile za dječje proslave.”

“Inspiraciju dobivam preko Instagrama gledajući razne vrhunske slastičare poput Antonia Bachoura čiji me rad inspirira od samog početka Mon Cheri slastica. Kad god zapnem u vizualizaciji i stvaranju njegovi radovi uvijek pomognu da vidim u kojem smjeru trebam ići.”

Moguće je naručiti veliki tart ili manja pakiranja od 4 ili 8 komada mini tartova u okusima po vašoj želji. Idealne su poslastice i iznenađenja za rođendanske poklone ili proslave, savršena su zamjena za klasične rođendanske torte, ali naravno, i kao slastica koja će vama i dragim ljudima uljepšati dan bez posebnog povoda. Tartove možete naručiti putem Instagram profila ili maila moncheri.slastice@gmail.com.

Slastice je potrebno naručiti tjedan dana ranije, a narudžba se može preuzeti u Dubravi ili će vam ju dostaviti sami. 

Foto: Studio Regnare

Učitati još
Zatvori