Petra je mlada primalja koja u slobodno vrijeme radi slastice koje osvajaju izgledom i okusom

Petra je mlada primalja koja u slobodno vrijeme radi slastice koje osvajaju izgledom i okusom

Brojni gastro entuzijasti iz dana u dan na društvenim mrežama otkrivaju svoje talente u području kulinarstva i zbog toga ih obožavamo pratiti. Tako smo ovih dana naletjele na profil Mon Chéri slastice i zaljubile se na prvi pogled. Torte, kolači i ostale slastice pastelnih boja odmah su nam zapeli za oko pa smo ih poželjele probati i – oduševile se!

Mon Chéri slastice

Iza Mon Chéri slastica stoji mlada Petra Hadaš, 19-godišnja primalja koja je prošlogodišnju karantenu i slobodno vrijeme iskoristila za isprobavanje novih recepata i usavršavanje svog znanja o kolačima i tortama. Pitamo ju kako se iz toga rodila ideja za pokretanjem Mon Chéri slastica.

“Mon Chéri slastice krenule su sasvim slučajno u veljači ove godine. Uz pomoć sestre sam iz zabave snimala videe izrade kolača na TikToku i nakon nekoliko dana sam shvatila da je gledanost jako dobra (pregledi na videu protezali su se između tisuću i 25 tisuća pregleda). Odlučila sam otvoriti profil na Instagramu i već dan nakon dobila sam svoju prvu narudžbu. Ljudi su reagirali nevjerojatno dobro, broj pratitelja je rastao, a sa njime i broj narudžbi”, priča nam Petra.  

Torte i kolači koji osvajaju na prvi pogled

Ponudu slastica formirala je tako da možete izabrati veličinu poklon boxa koji se kreću od S do XXL veličina pa tako o tome ovisi broj kolačića u noxu. Trenutno su u ponudi mini pavlove torte, brownie kolači, muffini, cake pops kolači te sladoled kolači.

Novi proizvod koji je Petra nedavno uvela je “Smash box” u kojem se nalazi veliko čokoladno srce ispod kojeg možete nekome ostaviti poklon te mali čekić kako bi razbili srce i došli do iznenađenja. Također, u ponudi ima i tri vrste torti.

“Trudim se da većina namirnica bude domaćeg uzgoja i organska. Uvijek koristim jaja s provjerenih hrvatskih farmi. U slučaju kad netko zbog zdravstvenih ili prehrambenih navika traži zdraviju verziju kolača, koristim umjesto šećera eritrit, bademovo i kosovo brašno, kokosovo ulje te ostale zdrave namirnice. U planu mi je uskoro uvesti i par prozvoda za osobe koji su potpuno posvećeni Paleo, LCHF i Keto prehrani”, kaže Petra.

Trenutno joj to samo hobi uz posao, ali na putu je da ubrzo postane ‘full time job’. “Voljela bih jednog dana, ako se pruži prilika, otvoriti svoju malu slastičarnicu”, zaključuje ova simpatična djevojka.

Mon Chéri slastice trenutno možete naručiti putem Instagrama ili maila [email protected].

Foto: Tatjana Bukvić

Učitati još
Zatvori