Što je to Koka u korpiću?  Saznajte ovog vikenda kod Goge iz Masterchefa
Što je to Koka u korpiću?  Saznajte ovog vikenda kod Goge iz Masterchefa

Što je to Koka u korpiću?  Saznajte ovog
vikenda kod Goge iz Masterchefa

Nakon što je proteklog vikenda osvojila nepca dubrovačke publike na Bavarin street food festivalu, Gorana Milaković ili kako je svi poznaju kao “Goge iz Masterchefa” sprema poslasticu i za splitsku publiku.

“Koka u korpiću” i “Šije šete plećka” dva su jela koja su doslovce poharala ovaj dubrovački festival pa se logično nametnula ideja prezentirati ih i u svom gradu i svom novootvorenom bistrou “Missy B.” – ali ekskluzivno, samo na jedan vikend.

“Potpuno me zatekao interes Dubrovčana na kućici koju smo imali u sklopu Bavarina pa je ovo bio logičan potez. Splićani će cijeli vikend moći doći probati Koku ili Plećku – pa ne mogu doma ne pokazat’ s čim sam otišla u goste! Zašto? Jer san ja to tako tila.” – izjavila je simpatična Gorana.

Trgana piletina sa kremom od celera i pesta umotana u kore za savijače i salata s bučinim sje-menkama i dresingom od meda krije se iza duhovita naziva “Koka u korpiću” (grudnjak na dubrovački), dok focaccia sendvič s aromatiziranom kuhanom plećkom i namazom od skute i špinata uz ukiseljeni ljubičasti kupus i čips bukovače dijeli naziv s popularnom dalmatinskom ig-rom iz davnina – “Šije Šete plećka”.

Ne preostaje nam ništa drugo nego zaigrati se ovog vikenda s Gogom i ponudom bistroa “Missy B.” te je posjetiti na adresi Obala kneza Domagoja 1 u Splitu.

Foto: Franko Kelam

Učitati još
Zatvori