Slastičarnica Meet Mia ima najslađe božićne torte i kolače koje možete naručiti

Slastičarnica Meet Mia ima najslađe božićne torte i kolače koje možete naručiti

Postoji puno stvari kojima se veselimo u božićnom razdoblju, a jedna od njih su božićni kolači. Prosinac je mjesec kad ne brojimo kalorije i uživamo u svim mirisima i okusima zbog kojih toliko volimo blagdane. Iako ćemo ove godine sigurno zasukati rukave i u svojoj kuhinji ispeći barem jedan kolač, zagrebačke slastičarnice imaju sve što možete zamisliti.

Unatoč tome što su zatvorene, u njihovim kuhinjama radi se punom parom pa su već pripremile razna slatka božićna iznenađenja koja možete naručiti za doma. Nekoliko zagrebačkih slatkih adresa s kojih možete naručiti najfinije božićne kolače izdvojili smo ovdje. Jedna od njih na čiji Instagram profil svakako vrijedi zaviriti je slastičarnica Meet Mia koja je ove godine pripremila posebno veselu božićnu ponudu.

Božić u slastčarnici Meet Mia

Uz standardne suhe kolačiće, ovog Božića u Meet Miji možete pronaći i posebne božićne torte te mini verzije svih omiljenih Meet Mia kolača.

“Kreirali smo tri torte, od kojih svaka na svoj način predstavlja našu viziju Božića. Gingerbread Man torta je roza, obučena u najpoznatije božićne slatkiše, vesela i razigrana, sve ono što nam treba u ovoj godini. Sob je već nekoliko Božića dio naših kolača i petitsa pa smo ga ove godine odlučili staviti i na tortu. Zlatna torta predstavlja cijelu raskoš Božića. Krase je crvene i zlatne kuglice, zvjezdice – sve je sjajno i blještavo, baš onako kako i treba biti”, kaže vlasnica Mia Salman.

Gingerbread Man
Sob
Zlatna torta

Svaka torta dolazi u dva okusa. Kombinacija hrskave čokolade i bogate lješnjak kreme osvojit će čokoladoljupce, dok je najsočniji carrot cake s cimetom i kremom od naranče kao stvoren za ljubitelje laganijih okusa.

Osim ovih predivnih torti i suhih kolačića, možete se počastiti i mini verzijom Meet Mia kolača. U božićnoj kutiji pronaći ćete 14 petitsa obučenih u svoju svečanu opremu. Cijena kutije je 140 kn, a u paketu je 14 komada.

Narudžbe primaju telefonski: 01/4683 823, 091/4455 122, putem Facebooka Instagrama. Torte možete preuzeti u slastičarnici na adresi Vlaška 43, a petitse možete naručiti i preko Wolta.

Foto: Rajna Raguž

Učitati još
Zatvori