Ledo je izbacio novi kornet. Okus će vas vratiti u najljepše dane djetinjstva
Ledo je izbacio novi kornet. Okus će vas vratiti u najljepše dane djetinjstva

Ledo je izbacio novi kornet. Okus će vas
vratiti u najljepše dane djetinjstva

Ledo nas je ovih dana iznendio još jednim novim sladoledom. Radi se o kornetu koji će se svidjeti svim slatkoljupcima, naime, u njemu su spojeni okusi maline i šećerne vune. Nakon novih Macho sladoleda, Kinga, Ki-Ki Punioze i Bananka, kornet je klasika koja nam je nedostajala. Ovaj sladoled neodoljivo podsjeća na djetinjstvo i na šećernu vunu koja nam je mnogima obilježila najljepše dane. Sigurni smo da će se novi Ledo kornet svidjeti i malima i onim malo većima koje će vratiti u najbezbrižnije dane djetinjstva.

Potraga za ovim sladoledom bila je nešto kraća i lakša od onih prijašnjih. Čim smo ga uočile u škrinji, morale smo ga probati, a u nastavku donosimo dojmove.

Ledo kornet

Savršen ljetni okus

Tko ne voli Ledove kornete? Oni su već desetljećima omiljeni ljetni desert kada je u pitanju sladoled.

Novi Ledov kornet savršen je spoj maline i šećerne vate, obogaćen preljevom i punjenjem bijele čokolade, posut čokoladnim kuglicama u kornetu s bijelom čokoladom. Naravno, u špicu korneta je i čokolada koja je mnogima najdraži dio ovakvih sladoled. Ako volite slatke i voćne okuse, prilično smo sigurni da će vam se i ovaj sladoled svidjeti.

Ono što smo primijetili i jako nam se svidjelo je činjenica da ovaj sladoled nije presladak. Okus šećerne vune savršeno je repliciran, ali od njega ne bole zubi. On se savršeno stapa s malinom i bijelom čokoladom i čini nam se da bi mogao postati pravi ljetni hit.

Ledo kornet
Ledo kornet

Popis novih okusa sve je duži

Ledo se ove godine baš jako potrudio. Naime, u zadnjih nekoliko mjeseci izbacili su velik broj novih okusa. Mi smo ih probale sve i bas za svaki postoji publika koja ga obožava. Ne sumnjamo da će se takva hrpa fanova naći i za ovaj kornet, a ovdje na jednom mjestu možete vidjeti koji su sve novi okusi dostupni.

Foto: Journal

Učitati još
Zatvori