Nova hit kava s TikToka koju ćete lako pripremiti kod kuće

TikTok je prepun kreativnih načina na koji možete pripremiti prvu jutarnju kavu. Korisnici stalno dijele svoje recepte i trikove, a sada se pojavio možda najkorisniji koji smo vidjeli od Dalgona kave.

Chefica i fitness instruktorica Katie Lopynski ovih je dana pokazala kako na vrlo jednostavan način možete priremiti ledenu kavu s cimetom kad vam treba kofeinski boost, a nemate vremena miksati sastojke kako biste dobili čvrstu i kremastu strukturu kave.

Trik za savršenu ledenu kavu

Sve što trebate od sastojaka su ledene kockice od kave, mlijeko i malo cimeta. Ledene kocke od kave ćete napraviti ranije na isti način na koji kod kuće radite kockice leda – skuhajte kavu, ulijte ju u posudu za led i stavite u zamrzivač. Ako ste ikada pokušali sami pripremiti šalicu ledene kave, onda znate da to obično završi okusom razvodnjene kave jer se led brzo topi. I zato ovaj trik s kockicama kave djeluje. Umjesto da kavu razrjeđujete dok se kockice tope, na ovaj način uživat ćete u pravom okusu.

Jednom kad ih zamrznete, a poželite brzo i jednostavno napraviti ledenu kavu, izvadite ih iz zamrzivača, ubacite u čašu, ulijte mlijeko po izboru i na kraju dodajte malo cimeta.

@katielopynski

coffee ice + oat milk + cinnamon✨ have you ever made coffee ice cubes? ##youhaveto ##asmr ##coffee ##morningcheer

♬ Basic Moments – Easy Jazz Music

Foto: Unsplash, Pexels

0