Zagrebačka boutique slastičarnica donosi nove neodoljive okuse za jesen

Zagrebačka boutique slastičarnica donosi
nove neodoljive okuse za jesen

Le Ruby

Kako bi obilježili pola godine uspješne realizacije novih ideja, rada i uveseljavanja sladokusaca koji im svakodnevno dolaze, boutique slastičarnica Roberta Hromalića, Le Kolač, pripremila je devet potpuno novih okusa u već prepoznatljivoj formi. Ove jeseni tako ćete moći uživati u novim recepturama već poznatih Le Kolač okusa čokolade i lješnjaka, kao i nekim manje poznatim poput pite od buče, vanilije i šljiva, cheesecakea od bijele breskve i badema te tarta od limete i Absinthea.

Le Bajadera

Osim novih okusa, ostvarili su i nekoliko zanimljivih suradnji s poznatim domaćim brendovima. Tako su se uspješno povezali s Krašom, čije ćete klasike poput Bajadere i Griotta imati priliku probati u formi kolača. Osim već prepoznatljivih okusa, ovdje možete probati i Krašovu novu čokoladu, Ruby, ali u formi tarta.

Le Griotte

Chiavalon maslinovo ulje također se našlo kao sastojak jednog od novih kolača u kombinaciji s kozjim sirom, a novi čokoladni kolač obogaćen je Zigante tartufima. Srećom, ljeto je pri kraju pa ne morate više paziti na liniju, a Le Kolač uskoro priprema još neka slatka iznenađenja. Osim na stalnoj adresi, Petretićev trg 3, od 6. do 15.9. Ruby možete probati na Majushka kućici u sklopu Food film festivala, a cjelokupnu novu ponudu od 12. do 22.9. na Zagreb Burger Festivalu. Le Kolači dostupni su i na Wolt aplikaciji.

Le lješnjak
Le maslinovo
Le čokolada
Le cheesecake
Le absinthe

Foto: PR

Učitati još
Zatvori