Ovi Kroštulini kroasani koji se peku kod kuće zaludili su sve foodije

Ovi Kroštulini kroasani koji se peku kod
kuće zaludili su sve foodije

Hrvatska artisan pekarnica Kroštula prije samo nekoliko dana privukla je pažnju cijele Hrvatske novim proizvodom i predivnom akcijom “Dupli kruh” o kojoj smo i mi pisali. Danas se, pak, priča o još jednom pekarskom novitetu iz Kroštule, a to su zamrznuti kroasani koje pečemo sami kod kuće.

Kroštula kroasani

U suradnji Kroštule i Pelegrinija nastao je novi hit proizvod – zamrznuti kroasani koji su pripremljeni bez aditiva, s prirodnim kvascem i s maslacem. Kroasani su polu-gotovi, odnosno proizvedeni su u Kroštuli, gdje su prošli i prirodan proces fermentacije. Njihova ukupna priprema traje tri dana; jedan dan za fermentaciju, drugi za preklapanje maslaca (laminaciju) i treći, prepušten kupcima, za finalno dizanje i pečenje, zbog čega su kroasani prozračne i razlistane strukture.

Kroasane je do korištenja potrebno čuvati na temperaturi od -18, a detaljna uputstva za pečenje nalaze se na pakiranju. Za 39,99 kn dobiti ćete 510g, odnosno 6 komada ručno rađenih kroasana. Nabaviti ih se može u Metrou, Super Konzumu i odabranim Spar trgovinama.

Osim odličnih kroasana koji će uljepšati svako jutro i unijeti neodoljive mirise u vaš dom, proizvodi Kućne pekarnice iza sebe imaju i kul priču. Zaklada Budi Foodie izdvaja 5% od svake kupovine proizvoda Kućne pekarnice kako bi omogućili mladim zaljubljenicima u pekarstvo školovanje na najuglednijim pekarskim institutima na svijetu, pa tako kupovinom proizvoda pomažemo mladim talentima ukloniti teret financiranja školovanja.

Foto: Instagram, Konzum

Učitati još
Zatvori