Hrvatski influenceri znaju kako brzo i jednostavno doći do svojih namirnica

Hrvatski influenceri znaju kako brzo i
jednostavno doći do svojih namirnica

Sredinom ožujka, život nam se preko noći potpuno promijenio. Cijela zemlja je ušla u svojevrsni lockdown, zatvoreni su ugostiteljski objekti, kulturne ustanove i sve trgovine osim prehrambenih. Povukli smo se u svoje domove koji su nam postali gotovo jedino mjesto na kojem provodimo vrijeme i morali smo prihvatiti i naučiti se na potpuno novu svakodnevicu. Život smo preselili u online svijet u kojem je mnoge stvari moguće raditi virtualno pa na taj način još uvijek odrađujemo poslovne sastanke, putujemo, družimo se s prijateljima i obavljamo shopping.

Danas, gotovo dva mjeseca nakon svega toga, živimo nekim sasvim drugim životom. Iako je drugi val popuštanja mjera iza nas pa su i neprehrambene trgovine ponovno otvorile svoja vrata, život nam je i dalje daleko od onog kakvog smo poznavali prije ove krize. U trgovine još uvijek ne možemo ući kao nekada, a državne instance i dalje svakodnevno naglašavaju koliko je važno držati se socijalne distance. Dućani sada rade duže nego što je bio slučaj prije popuštanja mjera, ali redovi ispred njih još uvijek znaju biti prizor koji nije neuobičajen. Iako smo kod kuće, brojne poslovne i druge obaveze nam ponekad ne ostavljaju dovoljno vremena čak ni za skok do dućana pa smo se više okrenuli online shoppingu i dostavama koje iskustvo kupovine čine bržim, jedostavnijim i lakšim.

Nova svakodnevica, ali dobro nam poznat dućan i navike

Kako bi svima olakšao tu novu svakodnevicu, Konzum je svojim kupcima na još jedan odličan način odlučio izaći u susret. Neke stare navike poput kupovanja putem njihovog webshopa smo zadržali, a sada uz to nude i uslugu POKUPI. Osim što namirnice naručujemo iz sigurnosti vlastitog doma, ova usluga nam olakšava život jer sami odlazimo po kupljene proizvode, u vrijeme kad nam najviše odgovara. Djelatnici Konzuma sve naše naručene namirnice i kućanske potrepštine pomno biraju i ručno pakiraju, a mi ih zatim dolazimo pokupiti, bez čekanja u redu.

Usluga POKUPI trenutno je dostupna na 50 lokacija diljem Hrvatske u Zagrebu, Samoboru, Zaprešiću, Zaboku, Velikoj Gorici, Ivanić Gradu, Garešnici, Brckovljanima, Jastrebarskom, Novoj Gradiški, Sisku, Ogulinu, Ivancu, Varaždinu, Čakovcu, Osijeku, Vukovaru, Vinkovcima, Krku, Rijeci, Poreču, Rovinju, Puli, Sinju, Gospiću, Šibeniku, Splitu, Metkoviću, Makarskoj i Dubrovniku. Naručiti je moguće bilo kada, 7 dana u tjednu, a minimalni iznos narudžbe je 200 kuna. Usluga, kao ni kutije ni vrećice u kojima su namirnice spakirane, se ne naplaćuju. Plaćate samo namirnice koje ste naručili (online ili prilikom preuzimanja).

 

 

 
 

 
View this post on Instagram
 

 

 

 
 

 
 

 

 

 

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Sigurna kupovina i mogućnost preuzimanja onda kada mi to želimo nešto je što nam u ovoj novoj svakodnevici uvelike olakšava život. Trenutno je dostupno više od 6.000 proizvoda u sklopu usluge POKUPI, a broj im svaki dan raste. Ne morate se naoružati strpljenjem ni čekati u redu, a kupovina na ovaj način ne može biti jednostavnija!

Sve dodatne informacije o Konzumovoj POKUPI usluzi možete pronaći ovdje.

Foto: Unsplash, Konzum, Instagram

Učitati još
Zatvori