Najbolji sladoled ove sezone

Najbolji sladoled ove sezone

Ako još niste obratili pozornost, onda to svakako učinite sada – proljeće je na gradske ulice, zelene parkove i šetnice iz zimskog sna izvuklo brojne šetače, a najčešći rekvizit koji ćete vidjeti u njihovim rukama definitivno je sladoled. Što i službeno znači da je sladoledna sezona otvorena! Iako, budimo realni, za neke od nas traje cijele godine.

King Temptation

Svi su pohrlili prema sladolednim škrinjama tražeći svoje favorite, no Ledo ništa nije prepustio slučaju te je i za ovo proljeće pripremio neke novitete koji će vas iznenaditi kad posegnete prema sladolednom izboru koji ste mislili da želite. I vjerojatno će ruka skrenuti prema nekoj od novih kreacija (ili možda čak i povratnika), među kojima su legendarna Loptica, sladoled od vanilije u obliku nogometne lopte koju smo obožavali kao klinci, Kornet Punč u kojem se spajaju okusi punča i čokolade, Magic Pop, štapić s pucketavim bombončićima te, šećer na kraju, novi King koji je uz brojne poznate i goste iznenađenja službeno predstavljen početkom travnja.

King je još jednom potvrdio svoj moto i da je kralj užitka uz najnoviji sladoled iz ove prepoznatljive Ledo obitelji. Radi se o sladoledu King Temptation, a nemojte mu ni pokušavati odoljeti jer vrhunski sastojci zagarantirat će da ovaj sladoled postane vaš favorit za ljeto 2019.

Ako ste ikad predano isprobavali sladolede po svjetskim škrinjama, onda sigurno znate zašto ćete uvijek posegnuti za Kingom – jer omjer veličine, kvalitete sastojaka, zanimljivih aroma i okusa te cijene zaista baš i nema premca. A Temptation bi se mogao naći na vrhu ljetnog popisa!

Karamela, bijela krema, lješnjak i čokolada

Ovo je već treći King po redu kojeg odlikuje mekana jezgra koja daje novi doživljaj prilikom konzumacije, nakon Kinga Chocolate Obsession s tekućom čokoladom, Kinga Experience u kojem će vas oduševiti pistacija, sladoled King Temptation postat će prepoznatljiv po svojoj slasnoj sredini od karamele.

No karamela nije jedini adut ove slatke delicije – kombinacija bijele kreme ublažava slatkoću karamele i obavija je mliječnim aromama, a sladoled je prvo preliven preljevom okusa vafla te u konačnici hrskavom mliječnom čokoladom s komadićima lješnjaka. Već prvi griz će otkriti tu bogatu kombinaciju okusa koja bi vam mogla obilježiti ljeto – nama sigurno hoće.

Potražite Ledo King Temptation u najbližoj škrinji – već vas čeka!

Foto: Ledo

Učitati još
Zatvori