Dođite u Uraniju na izložbu fotografija hrane hrvatskih gastro blogera

Dođite u Uraniju na izložbu fotografija
hrane hrvatskih gastro blogera

Janja Benić s bloga janjolinka.com organizatorica je prve virtualne izložbe fotografija hrane koja sada postaje stvarna izložba.

Nakon odabira finalnih 20 radova po izboru žirija koji se sastojao od tri profesionalne fotografkinje Maje Danice Pečanić, Sanje Bistričić i Carle Barber te objave istih ovo proljeće, proglašenje najbolje tri fotografije će biti na samom otvaranju izložbe, a partneri projekta Kofer i Sol i Papar će nagraditi autore.

Izložba fotografija hrane u Uraniji

Fotografije će biti izložene u Uraniji, prostoru kreacije od ovog četvrtka 26.11. do ponedjeljka 30.11. od 12 do 18h (osim petka kada će ih se moći doći razgledati od 12 do 15h i od 18h do 20h). Eventa otvaranja neće biti s obzirom na epidemiološku situaciju, ali će najbolje tri fotografije biti objavljene preko Instagram javljanja uživo u četvrtak, 26.11., u 19h na profilu @janjolinka.

Izložba je humanitarnog karaktera pa će se fotografije moći kupiti za cijenu od 150 kn, a sav prihod od prodaje će se donirati udruzi Mali Zmaj. I samo podsjetnik – na ovu izložbu nemojte doći gladni jer vas čekaju fotografske poslastice hrvatskih gastro blogera.

Janja je inače jedna od Journalovih gastro blogerica, a njene recepte možete pronaći ovdje.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori