Nedostaje vam ručak u robnoj kući IKEA? Sad su osmislili Grab & Go ponudu

Nedostaje vam ručak u robnoj kući IKEA? Sad
su osmislili Grab & Go ponudu

Za sve koji su stalni posjetitelji robne kuće IKEA odlazak na ručak u IKEA restoran ili Bistro sigurno je sastavni dio svakog većeg shoppinga. Nemoguće je odoljeti mesnim okruglicama, lososu ili hot dogu, uz mali predah od razgledavanja namještaja. Zato je mnogima privremeno zatvaranje restorana i bistroa radi epidemioloških mjera zasigurno teško palo – znamo da nama je.

IKEA Grab & Go ponuda najpopularnijih jela

No iz robne kuće donose iznenađenje – Grab & Go ponudu! Trgovina švedskim specijalitetima otvorena je cijelo ovo vrijeme, tamo smo se snabdijevali svim sastojcima za omiljena jela, a sada popularna jela iz IKEA restorana možete kupiti upravo tamo. Nažalost, uživat možete u njima tek u toplini svog doma, no sva jela su gotova i samo ih je potrebno podgrijati u običnoj ili mikrovalnoj pećnici.

U ponudi je pet jela: mesne okruglice s pire krumpirom, graškom, krem umakom i džemom od brusnica, povrtne okruglice s pire krumpirom, graškom, krem umakom i džemom od brusnica, filet lososa s povrtnim medaljonom, brokulom i hollandaise umakom, pačji batak s pire krumpirom i džemom od brusnica te bečki odrezak s pire krumpirom i brokulom.

Dok čekamo da se IKEA restoran otvori pa da možemo uživati u svojim ritualima, ovo je svakako druga najbolja stvar.

Foto: Instagram, IKEA

Učitati još
Zatvori