Hrvatska je napokon dobila prvi Hard Rock Cafe
Hrvatska je napokon dobila prvi Hard Rock Cafe

Hrvatska je napokon dobila
prvi Hard Rock Cafe

Hard Rock® najavljuje otvorenje prvog Hard Rock Cafea® u Hrvatskoj. Ovog će travnja Hard Rock Cafe Dubrovnik po prvi put otvoriti svoja vrata u samom srcu stare gradske jezgre Dubrovnika.

Povijest Dubrovnika starija je više od 2000 godina. Zahvaljujući svojoj iznimnoj kulturnoj i povijesnoj baštini Dubrovnik je postao međunarodno središte, napredan i multikulturalan grad na raskrižju Europe i Azije, Istoka i Zapada koje okuplja i informacijsko-tehnološki sektor.

Zavirite u Hard Rock Cafe Dubrovnik

Hard Rock Cafe Dubrovnik smješten je u povijesnom i turističkom centru grada, okružen srednjovjekovnim zidinama dužine 1 940 metara. Dubrovnik je jedno od kulturnih središta Hrvatske koje tijekom cijele godine nudi raznovrstan sadržaj kulturnih događanja i festivala. Postao je jedan od najpoznatijih europskih gradova i naravno, glavna kulisa za mnoge filmove i povijesne dramske serije. Šarm Hard Rock brenda izvrstan je dodatak srednjovjekovnom šarmu starog grada koji se savršeno uklopio u spoj modernih restorana i bogate povijesti.

Uspješno smo spojili dva različita razdoblja tako da smo naš kafić i restoran smjestili u nekadašnjem samostanu koji je pažljivo obnovljen do najsitnijih detalja kako bi se osiguralo da se zadrže, prikažu i dobro sačuvaju jedinstvene i izvorne karakteristike povijesne građevine, kažu iz Hard Rock Cafea.

Hard Rock Cafe Dubrovnik nalazi se na adresi Poljana Paska Miličevića 4 u staroj gradskoj jezgri Dubrovnika. Ovaj nekadašnji samostan površine 850 četvornih metara može primiti preko 400 gostiju u tri glavna prostora: unutarnjem prostoru, prekrasnom atriju u dvorištu koji oduzima dah i u još jednom vanjskom prostoru s pogledom na prepoznatljivu Veliku Onofrijevu fontanu.

Gosti Hard Rock Cafea Dubrovnik imaju mogućnost razgledati zidove na kojima su postavljene memorabilije koji prikazuju seriju jedinstvenih memorabilija legendarnih glazbenika diljem svijeta.

Veliki izbor hrane i pića te poznata trgovina Rock Shop®

U Hard Rock Cafeu Dubrovnik gostima je na raspolaganju veliki izbor autentičnih okusa s najsvježijim visokokvalitetnim namirnicama s jelovnika Hard Rocka, uključujući originalni Legendary® Burger iz serije Signature Steak Burgers, ukusna specijalna predjela, malene zalogaje, bogat izbor salata, sendviča i različitih deserata.

U ponudi restorana je i bogat izbor pića, od točenog piva i vina do raznovrsnih koktela iz čije ponude se izdvaja koktel Hurricane s potpisom Hard Rocka do velikog izbora Alternative Rock bezalkoholnih napitaka.

Hard Rockova svjetski poznata trgovina Rock Shop® smještena je u sklopu restorana i nudi iskustvo kupnje jedinstvenog asortimana odjeće i modnih dodataka (klasičnih i prepoznatljivih majica, šešira, bedževa, čaša i drugih raznih dodataka) namijenjenih obožavateljima i kolekcionarima rocka.

Licencna prava za područje Dubrovnika pripadaju tvrtki Klarisa d.o.o.

Drago nam je što je Dubrovnik – Hrvatska sada službeni član Hard Rock obitelji. Želja nam je ostvariti pozitivan utjecaj na ugostiteljsku industriju i standarde brenda. Donosimo duh i filozofiju brenda u zemlju bogatu glazbenim i kulturnim tradicijama predstavljajući modernu viziju vrhunskog restorana, izjavio je Tom Perez, potpredsjednik franšiznog poslovanja, Hard Rock International.

Za više informacija o Hard Rock Cafe Dubrovnik, posjetite www.hardrockcafe.com/location/dubrovnik/

Za kupovinu Hard Rock Cafe suvenira, posjetite online trgovinu Rock Shop na https://shop.hardrock.com

Za dodatne informacije o Hard Rock Cafe brendu, posjetite www.hardrockcafe.com/

O Hard Rock®-u:

Hard Rock International (HRI) jedna je od najpoznatijih tvrtki s poslovnicama u preko 70 zemalja na 255 lokacija koje uključuju vlastite/licencirane ili upravljane trgovine Rock Shop®, kafiće i događanja uživo. HRI je također pokrenuo zajedničko ulaganje pod nazivom Hard Rock Digital 2020. godine, online sportsku kladionicu, maloprodajnu kladionicu i internetsku platformu za igrice.

Počevši s gitarom Erica Claptona, Hard Rock posjeduje najveću i najvrjedniju kolekciju jedinstvene glazbene memorabilije na svijetu s više od 86 000 predmeta, koja su izložena na njihovim lokacijama diljem svijeta. Godine 2022. Hard Rock Hotels nagrađen je kao brend broj jedan u izvanrednom zadovoljstvu gostiju drugu godinu zaredom među hotelima više kategorizacije u studiji zadovoljstva gostiju hotela J. D. Powera u Sjevernoj Americi.

Četvrtu godinu zaredom Hard Rock brend je među najboljim brendovima u ovoj kategoriji. HRI je prva privatna tvrtka za online igrice koja je odabrana kao najbolja poduzetnička firma u SAD-u po mišljenju Deloitte Private i The Wall Street Journala drugu godinu zaredom. Ugledni časopis Forbes izdvojio je Hard Rock među najboljim poslodavcima na svijetu, kao i najboljim poslodavcem za žene, manjine i mlade obrazovane ljude, te se izdvaja kao najbolji veliki poslodavac u industriji putovanja i zabave.

Na dodjeli nagrada Global Gaming Awards 2022., Hard Rock je drugi put u četiri godine proglašen vodećom kompanijom. Hard Rock Hotels & Casinos su 2021. godine bili prvorangirani u anketi o zadovoljstvu usluge u igrama na sreću u kasinu koju su proveli Bristol Associates Inc. i Spectrum Gaming Group šesti put u posljednjih sedam godina. Hard Rock International trenutno drži primarnu poziciju u investicijskom sektoru koju ocjenjuju Agencije za ocjenu investicija: S&P Global Ratings (BBB) i Fitch Ratings (BBB).

Za više informacija o Hard Rock Internationalu, posjetite www.hardrock.com ili shop.hardrock.com.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori