Dovoljno vam je 20 minuta dnevno za tijelo bez celulita ako imate prave uređaje
Dovoljno vam je 20 minuta dnevno za tijelo bez celulita ako imate prave uređaje

Dovoljno vam je 20 minuta dnevno za tijelo bez
celulita ako imate prave uređaje

Gotovo svaka ženska osoba ima celulit – neke više izražen, a neke manje. Razlozi za to su razni – od genetske predispozicije, do godina, ali najčešće zbog raznih “tajnih oružja” s kojima se mnoge od nas služe iz godinu u godinu. I to najčešće pred ljeto.

Sigurne smo da ste već u potrazi za savršenim oružjem protiv celulita. Baš zato s vama dijelimo naše (više ne tako) tajno oružje – Beurer CM 100 anticelulitni masažer kojem se vraćamo iz godine u godinu.

To je prvi anticelulitni masažer s klinički dokazanim djelovanjem i vraćamo mu se iznova jer po pitanju kućnih uređaja za suzbijanje celulita nismo naišle na konkurenciju.

Dokazano smanjuje celulit!

Beurer CM 100 Cellulite ReleaZer vrlo je jednostavan za korištenje, a preporuka je koristiti ga 20 minuta dnevno. Može se koristiti ispod tuša ili dok gledate tv i odmarate.

O djelotvornosti CM 100 masažera najbolje govore rezultati kliničkih istraživanja – do 80% glađa koža i do 73% čvršća koža!

CM 100 klinički dokazano smanjuje celulit, poboljšava cirkulaciju u svim slojevima kože i poboljšava izgled kože. Povećava mikrocirkulaciju tkiva pomoću vibracija. Pospješuje i ubrzava razgradnju molekula masnoća u masnim stanicama te razgrađuje celulit u područjima gdje nastaje.

Medikor anticelulitni masažeri

Već na prvo korištenje ćete osjetiti dubinsko razgrađivanje celulita i poboljšanje cirkulacije jer je masažer snažan, no ipak jednostavan za korištenje.

Učinci redovitog korištenja Beurer CM 100 anticelulitnog masažera su dugotrajni i zaista vidljivi, a to možemo zahvaliti naprednoj tehnologiji koju masažer koristi.

Na koji način CM 100 razgrađuje celulit?

Masažer dolazi s dva programa djelovanje: vibracijska masaža i drenaža. Najbolji rezultati se postižu kada se anticelulitna masaža započne vibracijskim programom i završi drenažom.

Vibracija čiju jačinu birate između nekoliko stupnjeva djeluje u dubinskim slojevima te razgrađuje celulit na manje molekule koje se postupkom drenaže uspješno eliminiraju iz tijela skupa s viškom tekućine i toksina.

Upravo tako ćete brzo primijetiti efekt zaglađene kože, s manje nepravilnosti koje uzrokuje celulit.

Anticelulitni masažeri

Naravno, ukoliko ne radite masažu pod tušem, na tretirano područje je potrebno nanijeti ulje kako biste mogli neometano raditi pokrete koje stimuliraju razgrađivanje nakupina celulita.

Za najbolje rezultate uređaj koristite svaki dan ili svaki drugi dan do željenog učinka, nakon toga slijedi faza održavanja s rjeđim periodom korištenja.

Jednako snažni i kompaktni anticelulitni masažeri

Uz već spomenuti CM 100, Medikor Beauty predstavlja i putnu verziju ovog bestsellera – Beurer CM 100 Compact. Radi se o nešto manjoj, no snažnoj verziji anticelulitnog masažera.

U Medikor Beauty ćete pronaći i omiljeni Beurer CM 50, malen masažer koji oponaša rad ručne anticelulitne masaže. Zahvaljujući dizajnu, možete sami regulirati pritisak i brzinu masaže. 

Anticelulitni masažeri

Medikor Beauty donosi provjerene uređaje

U djelotvornost Beurer anticelulitnih masažera smo se uvjerile, a uz Beurer CM liniju recite zbogom celulitu jednostavno, sigurno i u udobnosti svoga doma!

U travnju iskoristite uštedite 15% pri kupnji Beurer CM 100 anticelulitnog masažera.

Anticelulitni masažeri
Beurer CM 100
Anticelulitni masažeri
Beurer CM 100 Compact
Anticelulitni masažeri
Beurer CM 50

FOTO: PR

Učitati još
Zatvori