Na Fuliranje se nakon 5 godina vratila divovska fritula, slastica Roberta Hromalića koju obožavamo
Na Fuliranje se nakon 5 godina vratila divovska fritula, slastica Roberta Hromalića koju obožavamo

Na Fuliranje se nakon 5 godina vratila divovska fritula, slastica Roberta Hromalića koju obožavamo

Omiljeno odredište svih Zagrepčana i ove je zime popularno Fuliranje koje je svoja vrata uzbuđenim posjetiteljima otvorilo proteklog vikenda. Odmah smo ih posjetile i saznale što nas sve ove godine očekuje. Glavna kućica, barem kada je riječ o slatkom, i ove je godine na kućica slastičarnice Le Kolač, našeg najboljeg slastičara Roberta Hromalića. Hromalić svoje nove delicije redovito predstavlja na food festivalima, a svima nam je posebno u sjećanju ostala njegova divovska fritula s Fuliranja iz 2017. godine.

Le Kolač

Apple pie fritula

Najveća fritula ove se godine vratila u dobrom, starom izdanju – i dalje nosi ime Apple pie fritula, a punjena je kremom od jabuka i vanilijom. Bilo da se sjećate ove popularne delicije iz 2017. ili da ju još niste probali, čeka vas na Strossmayerovom trgu. Razlog više za probati Le Kolačevu fritulu jest i taj što je ove godine na Fuliranju ovo jedina fritula!

 

Le Kolač
Le Kolač

Le Kolač na Fuliranju

Ove su godine iz Le Kolača pripremili i neke zanimljive novitete. Tu je Apple pie štrudla koja donosi zabavnu kombinaciju vrućih i hladnih elemenata pite od jabuka, sladoleda od vanilije i preljeva od karamele. Štrudla dolazi u još dvije verzije, pa tako imamo i cherry pie, štrudlu s višnjama i čokoladom te hazelnut pie s lješnjakom, vanilijom i karamelom.

Na kućici možete pronaći i veliki hit s ovogodišnjih Pizza Festivala i Burger Festivala, tostirani sladoled apple pie koji sadrži pečene jabuke, vaniliju, crumble, karamel i brioche, a uz njega možete odabrati i karamel ili čokoladni karamel preljev. U ponudi su i prhki keksi od pistacija, lješnjaka, vanilije i čokolade koji dolaze u pakiranju od 400g.

Le Kolač
Fritula Le Kolač

Od zimskih napitaka nude vruću čokoladu i vruću čokoladu s rumom, te zanimljiva kuhana vina: bijelo kuhano vino s limunskom travom i crveno vino s borovnicom.

Fritula Le Kolač
Fritula Le Kolač

Foto: Sanja Tušek

Učitati još
Zatvori