Ako još niste, morate probati najveću fritulu ovog Adventa

Ako još niste, morate probati
najveću fritulu ovog Adventa

A post shared by Fuliranje (@fuliranje) on

Najveća fritula nalazi se na Fuliranju

Fritule su, uz neočekivanog natjecatelja germknedle, neosporive vladarice svakog Adventa. Ponuda je raznolika, nalaze se na svakom uglu, no razlikuju se od kućice do kućice.

Možda je i do vas već doprla vijest o ove godine najzanimljivijoj frituli na Adventu u Zagrebu. Da, radi se samo o jednoj frituli, ali je veća i ukusnija od svih drugih. Ovu je kreaciju za Time Restaurant & Bar kućicu na Fuliranju osmislio Robert Hromalić u čiju smo prvu slastičarnicu nedavno zavirili. Prženo hrskavo tijesto je ispunjeno vanilijom karameliziranim pečenim jabukama, five spice crumbleom i kremom od Madagscar vanilije.

Već je totalni hit, a ako još niste ovaj je vikend savršena prilika za slasni zalogaj o kojem svi pričaju. Uz to, Fuliranje ima odličan program za Badnjak o kojem ćete sve doznati u nastavku.

Badnjak na Fuliranju za velike i male

Kažu da će biti lijep i sunčan dan, radostan i kao stvoren za odličnu zabavu na Fuliranju, uz čudesne gastrolije naših kreativnih chefova. Od podneva će naš gastro trg prekrasno mirisati jer za vas pripremaju posebna jela za Badnjak, Burger od Romanovski janjetine na kućici Mason, BBQ Brisket – kućica Meat the King, Pod Zidom priprema Božićni bakalar, Murter-vrata Kornata Bakalar na bijelo, Lumperaj premijerno Fish germknedle s kremom od ribe i ElToro Chorizo hobotnicu ragu sa slanutkom, raznim začinima i povrćem.

fuliranje

Zabava usred dana? Savršeno, osobito ako je to Stereoloft o kojem već bruji cijeli grad! Najbolji party na Fuliranju od 13 do 17 h, uz DJ Mashalu, funk, soul i R&B ritmove, čagica na najjače. Noge vam same lete? Uplešimo zajedno u Badnju večer. Pripremaju i twist iznenađenja: Forecast: 99% chance of bubbles.

Fuliranje je pravi raj za djecu, što potvrđuje i naša „dječja patrola“ koja je isprobala sva dječja čuda i odlično se zabavila. Tu su mini fritulice i palačinke iz Nonine tajne, mali corn dog zalogajčići u kućici 50 burgers&champagne bar, šljokaste knedliceu Lumperaju i šećerna vata u Samsung igluu. Nakon uživancije u slatkišima, vas i vaše najmlađe čekaju posebna mjesta za hvatanje foto uspomena.

Ali, to nije sve – povedite i svoje dlakave četveronožne ljubimce u Hov Hov Pseći restoran, očekuje ih prava gozba od koje će veselo mahati repićima.

Foto: Instagram, Sandro Sklepić

Učitati još
Zatvori