Znamo gdje ćete isprobati najbolji navijački burger!

Znamo gdje ćete isprobati
najbolji navijački burger!

Europsko nogometno prvenstvo je jučer službeno počelo, a navijačka euforija uskoro bi mogla zavladati Hrvatskom, a obično se u to doba mnogi natječu smišljajući što kreativniju ponudu svojih usluga. Jedan od takvih je i Instafood, restoran koji je posljednjih mjeseci postao hit po svojim napoletana pizzama, burgerima i palačinkama, od kojih se u medijskom prostoru najviše istaknuo burger s francuskom salatom.

“Istina je, pripremali smo se i za ovaj Euro, imamo posebnu ponudu za sve navijače. Jasno, kod nas će se moći gledati sve utakmice Europskog prvenstva, a svojim ćemo gostima nuditi raznoliku ponudu ukusne hrane i zanimljivih pića”, otkrio nam je vlasnik Domagoj Delač, čiji smo Instafood posjetile ranije ovog tjedna i o tome vam donijele priču.

“Volontirajući u Petrinji nakon onih katastrofalnih potresa krajem prošle i početkom ove godine družio sam se s brojnim ugostiteljima i već tada smo upravo ovaj Euro označili kao najvažniju točku u godini. Vjerovali smo da će se upravo tada znatno ublažiti mjere, što se i dogodilo, te ćemo svi dobiti prostor za svoju maštovitost i inovativnost. Dugo sam razmišljao što ću ponuditi kao izričitu posebnost ovog prvenstva i tako sam dobio Burger Euro 2020.!”, priča Delač pa otkriva kako će burger izgledati:

“Kombinirao sam po glavi što napraviti, a onda sam došao do zaključka da je najbolje jednostavno spojiti dva možda i najprodavanija naša burgera – istarski i burger šefa kuhinje. Stoga će Burger Euro 2020. izgledati ovako: koristit ćemo dva brioš peciva pa će burger zapravo biti na dva kata. Na svakom katu bit će po jedna 180-gramska pljeskavica, a uz nju će dolje ići Aioli umak, masline, sušene rajčice, tartufata, pršut, cherry rajčice, rikola i Grana Padano, dok će na gornjem dijelu još ići i BBQ umak, krastavci, luk pržen u pivu, pečena paprika, hrskava panceta, pečeni šampinjoni, zelena salata i ementaler. Uz to će biti posluženi i krumpirići, a sve ćemo u stilu Salt Baea preliti topljenim Cheddar sirom.”

Cijena ovog posebnog burgera bit će 99 kuna, a mi se nadamo da ćemo uz njega uživati paralelno sa sjajnim rezultatima naše reprezentacije!

Foto: Instafood

Učitati još
Zatvori