Prečac do najfinijih blagdanskih slastica: Domaće slastičarnice nam pomažu u izradi keksa i kolača
Prečac do najfinijih blagdanskih slastica: Domaće slastičarnice nam pomažu u izradi keksa i kolača

Prečac do najfinijih blagdanskih slastica: Domaće slastičarnice nam pomažu u izradi keksa i kolača

Pečenje kolačića sastavni je i nama omiljen dio svakih božićnih blagdana. Kalupi za kolačiće u prigodnim oblicima, miris čokolade i cimeta koji se širi kućom, zmazane ruke i gladne oči – ne možemo odoljeti toj božićnoj čaroliji u toplini svog doma. No, puno vremena u kuhinji ne predstavlja baš svima zabavu i užitak. Osim toga, u gužvi koja obično vlada u danima pred blagdane, teško je pronaći vremena za pečenje kolače. Stres, napetost, nervoza te beskonačni bezuspješni pokušaji i bačene smjese od ove godine postaju daleka prošlost!

Domaće slastičarnice ove su godine svima nama odlučile olakšati blagdansku napetost i uskočiti upomoć s pripremom slastica. Torte i to i Slastičarnica Vincek u ponudi imaju gotova tijesta za neke od najukusnijih božićnih slatkih klasika. Tako nas spašavaju muke i strke oko pripreme, a jednom kada u rukama imamo najfinija tijesta, samo oblikovanje i pečenje kolača bit će najmanji problem!

Veselimo se našim kolačima koji će biti fini kao iz najboljih slastičarna, a našu malu tajnu oko pripreme ne moramo otkriti nikome!

Torte i to

Torte i to u ponudi imaju sirovo tijesto za sitne kolače; njihove popularne Medenjake, Vaniliće, Zvjezdiće, Cookiese i druge, dok je cijena za 800 grama tijesta 120 kn. Tijesto je lijepo zapakirano, a uz njega čak dolaze i upute za pečenje!

Sirovo tijesto sami oblikujete kalupima i modlićima po želji, a finalni rezultati, sitni hrskavi putrasti keksići i mirisni kolačići svima će biti omiljeni zalogaji za blagdanskim stolom.

Slastičarnica Vincek

Slastičarnica Vincek i ove je godine u svoju ponudu, uz brojne kolače, uvrstila i sirova tijesta za neke od omiljenih božićnih kolača. Tu je tako tijesto za medenjake, prhke kolačiće i čokoladne prhke kolačiće, orah kiflice i kokos kiflice.

Foto: Instagram, Unsplash

Učitati još
Zatvori