Mjesto u Zagrebu na kojemu ćete pronaći sve što vam treba za mirisni Božić
Mjesto u Zagrebu na kojemu ćete pronaći sve što vam treba za mirisni Božić

Mjesto u Zagrebu na kojemu ćete pronaći sve
što vam treba za mirisni Božić

Naša lista poklona za najdraže gotovo je spremna – a ona nije potpuna bez pokojeg mirisnog iznenađenja! Dobiti poklon u obliku parfema uvijek je dobrodošlo, a pogotovo kada dolazi upakirano u ljubav i pažnju osobe koja ga poklanja.

Sjećate li se Equivalenze, trgovine parfemima i kozmetikom o kojoj smo nedavno pisali? Mi smo se u potragu za najljepšim, neobičnim i kvalitetnim mirisima uputili upravo tamo!

Equivalenza

Equivalenza je trgovina koja se ovog ljeta otvorila u centru Zagreba, a od tog trenutka Teslina ulica ne prestaje zavoditi prolaznike prekrasnim parfemima. Radi se o poznatom brendu iz Barcelone koji uveseljava ljubitelje opojnih mirisa na čak 700 lokacija diljem svijeta.

Kako je sada i Zagreb dio te svjetski poznate mirisne priče, mi smo odlučili probiti se kroz adventske mirise fritula i kuhanog vina kako bismo upotpunili našu božićnu shopping listu i dragima poklonili kvalitetne proizvode i poklon pakete koji su nas već zadnji put impresionirali.

Equivalenza

Ovog Božića, poklanjam miris…

…čega god želite. Zamamne kave, zavodljivog kašmira, nježne orhideje, melodičnog uda, drvenastog jantara. Ovo su samo neki od neobičnih mirisa koji će se ove godine pronaći u našim ukrasnim vrećicama. Equivalenza se posebno ponosi svojom kolekcijom niche parfema Les Secrets kakve ne možete pronaći drugdje u gradu, a pogotovo po ovako prihvatljivoj cijeni koja je gotovo suluda za kvalitetu koja ih obilježava.

Naime, svi parfemi koji iz Equivalenzine tvornice dođu do trgovina, prošli su kontrolu i odobrenje “glavnog nosa” brenda – parfumistice Mylène Thioux, nekadašnje glavne parfumistice za Lancome. Ako ovakav nos jamči za kvalitetu, tko smo mi da joj proturječimo?

Les Secrets kolekcija nisu samo parfemi, već ove neobične mirise možete upotpuniti kremom za tijelo i ruke, dezodoransom, gelom za tuširanje, čak i mirisnom svijećom.

Equivalenza

Ipak, kako ne bismo ostali samo na niche mirisima, iz Equivalenze pripremaju posebne poklon pakete temeljene na standardnim mirisnim notama. Tako se ljubiteljima orijentalnih i senzualnih, s daškom voćnih nota, može svidjeti paket 145 s parfemom, gelom za tuširanje i mirisnim losionom za tijelo, koje karakterizira cvijet naranče, kruška, jasmin i kava; a za muškarce koji vole svježe i moćne note begamota, lavande, geranijuma i pačulija, idealan poklon linija je 233.

A ukoliko niste sigurni kakve note preferira osoba kojoj kupujete poklon, dovoljno je osoblju reći koji su im do sada bili najdraži parfemi i dobit će te preporuku mirisa koji će postati njihovi (i vaši) novi favoriti.

Equivalenza

Ljubitelje mirisnih ulja koji zamamnim notama ispune dom, usrećit ćete raznim tipovima difuzora koji ne samo da prostorije ispune omiljenim mirisima, nego već i sami izgledaju kao predivan božićni ukras!

Uostalom, među 130 magičnih mirisa koji vas zamamno pozivaju u trgovinu, vjerujemo da se nalaze baš oni koji savršeno opisuju vašu dragu osobu.

Equivalenza Zagreb

Poklon iz Equivalenze, poklon je Zemlji

Božićno razdoblje obilježeno je pojačanom kupovinom i potrošnjom, kako novca, tako i dobara. Hrana, čestitke, ukrasni omoti i papiri, kao i plastične vrećice, u povećanom obujmu završe u otpadu. Tijekom ovog perioda, na globalnoj se razini postotak otpada ove vrste povećava za 25 do 30%.

Upravo zato je sada vrijeme da se okrenemo poklonima koji “čine razliku”; Equivalenza je trgovina koja funkcionira na sistemu nadopunjavanja, ili refill. To znači da kada jednom kupite parfem ili drugi proizvod, s istom ambalažom dolazite po nadopunu. Pored najviših ekoloških standarda u procesima nabavke i proizvodnje, refill sistem smanjuje korištenje plastike za čak 90%. Nije li to najbolji poklon i Zemlji?

U skladu s ovom mirisnom pričom o osviještenosti, još ćemo napomenuti kako je zagrebačka Equivalenza upravo provela i humanitarno darivanje u suradnji s Utočištem Grgin konak, pri čemu su svaku donaciju utočištu od 100 i više kuna nagradili besplatnim parfemom.

Vrijeme je darivanja u pravom smislu riječi! Zato požurite dodati parfeme i mirisne pakete Equivalenza na listu božićnih poklona i neka Teslina ulica 9 bude vaša sljedeća shopping destinacija.

Equivalenzu možete pronaći i na Facebooku te Instagramu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori