Donosimo vodič gdje večeras izaći u Zagrebu

Donosimo vodič gdje večeras
izaći u Zagrebu

Još uvijek topli dani i bablje ljeto nikako nam ne daju da se smirimo, pa su večeri idealne za izlaske. Nije prevruće, ljudi su se vratili u grad pa on živi onom nekakvom vedrinom kako to obično biva u rujnu. Da ne tražite puno, složili smo pregled fora događanja na koja možete izaći večeras.

Zagreb Burger Festival

U petak je na Trgu dr. Franje Tuđmana počeo Zagreb Burger Festival. Šesto izdanje omiljenog događaja gurmana i onih koji su na dobrom putu da to postanu, ove godine dovodi devet ugostitelja s bogatom ponudom burgera i tri bara s mirisnim koktelskim, pivskim i vinskim kapima. Koje burgere morate isprobati, pročitajte ovdje.

Foto: Krešo Jović

Igor Eškinja: Nemoguća slika / Impossible Image

Danas se u Laubi otvara izložba gora Eškinje: Nemoguća slika / Impossible Image. Izložba okuplja niz radova koji su nastali kao rezultat umjetnikovog obračunavanja s odnosima galerije, publike i umjetničkog djela te konceptima prostora i perspektive. Eškinja je izlagao na brojnim samostalnim i grupnim izložbama u Europi i SAD-u i dobitnik je niza prestižnih nagrada među kojima se ističu Godišnja nagrada HDLU-a, prva nagrada T-HT-a te Nagrada Radoslav Putar, a njegovi radovi prodaju se preko Phillips aukcijske kuće. Posjetitelji izložbe u Laubi od 11. do 28. rujna imat će priliku podvrgnuti se iluziji Eškinjinih instalacija i fotografija na kojima su prikazane dvodimenzionalne instalacije koje predstavljaju trodimenzionalne objekte. Više o izložbi čitajte ovdje.

I. Martinić: Bilo bi šteta da biljke krepaju

“Bilo bi šteta da biljke krepaju” drama je o prekidu dugogodišnje ljubavne veze. Kada se jedan iz para ne uspijeva prisjetiti najvažnijeg događaja u ljubavnoj vezi za onog drugog nastaje kriza koja aktivira niz egzistencijalnih pitanja i dvojbi. Kroz brojne susrete sada bivši ljubavni par pokušava doći do zajedničke istine, kako bi mogli krenuti dalje. Predstava je nastala u koprodukciji TeatruMa, T25 i KunstTeatra uz podršku Ministarstva kulture. Sve detalje i kako do ulaznica čitajte ovdje.

CRO TRASH PARTY @ Johann Franck

Malo razmrdajte kukove na dobre stare hrvatske hitove iz devedesetih. Proslavite otvaranje sezone dobrih zabava i pridružite se veseloj ekipi u večeras u Johannu od 22 sata! Mjesta su ograničena zato požurite po svoju rezervaciju.

Foto: Facebook, Unsplash

Učitati još
Zatvori