Dizajnerica Ana Tevšić donosi originalni prijedlog za gablec

Da brend ‘Love, Ana’ hrvatske dizajnerice Ane Tevšić donosi samo lijepe, originalne i zanimljive predmete već znamo. No, da i ono kratko vrijeme koje u školi, fakultetu ili na poslu provodimo na pauzi za gablec može učiniti zanimljivim i zabavnim – nismo očekivali!

gablec 10

Gablec je neizostavan dio dana i obrok koji tada jedemo često je napravljan doma, bilo sendvič, spremljeni ostaci od jučerašnjeg ručka ili večere, a oni koji se trude zdravo hraniti često si spreme kakvu osvježavajuću i hranjivu salatu.

gablec 9

Pakiranje takvih obroka često je nemaštovito, u žurbi, spremljeno tek toliko da se može održati do destinacije. Nikada zapravo ne razmišljamo o pekiranju gableca kao o nečemu čemu ćemo pridati pažnje. No, zašto ne bismo? Na taj način, pogotovo ako ga spremamo za nekog bližnjeg, možemo i tom jednostavnom gestom pokazati da su nam bitni.

gablec 8

Ana Tevšić kreirala je originalni papir za omatanje, dopadljive trake i naljepnice za zatvaranje pakiranja gableca koje osim dizajnom koji jasno daje do znanja o kakvom gablecu je riječ, već i natpisom te sugeriranim sadržajem mogu vas inspirirati za nešto drugačiji gablec – npr. tost s fetom i narom.

gablec 7

Jedan set ‘Gableca’ sastoji se od 3 shopping liste i 20 jednostavnih zdravih recepata od samo tri sastojka. Osim što je dizajn dopadljiv i zabavan, ovom sugestijom dnevni obrok, često nemaštovit i konzumiran ‘s nogu’ ostaje brz, no postaje iznimno maštovit. I hranjiv.

gablec 6

Pakiranja ‘Gablec’ možete naručiti na loveanadesign.com, dok sve novosti brenda ‘Love, Ana’ možete saznati prateći Facebook stranicu.

gablec 4

gablec 5

gablec 1

GABLEC_post

0