Zdravi fast food je u Osijeku

Zdravi fast food je u Osijeku

hokus-okus-3

Hokus Okus ‘čarolija okusa’ brzorastući je hrvatski brand nastao u Osijeku 2013. godine. Pravi karakter Hokus Okusa može se vidjeti iz spoja orijentalnog i klasičnog s jedne strane te modernog i zdravog s druge strane. Hokus Okus svojim proizvodima odaje počast velikim iluzionistima i mađioničarima prošlosti i sadašnjosti tako što proizvode naziva upravo po njima.

hokus-okus-2

hokus-okus-1

Hokus Okus za izradu kebaba koristi isključivo svježe pileće meso koje nabavljaju od domaćih, slavonskih uzgajivača. Bogata ponuda jela spremljenih od najkvalitetnijih namirnica donosi Blaine Tortilja, Dynamo Tortilja, Houdini Kebab, Mac King Salata, Rick Jay Salata, Criss Angel Fries, Burton Nuggets, a autentičnu tursku recepturu možete okusiti s Houdini kebabom, Blaine tortiljom i Mac King salatom.

hokus-okus-4

Njihova priča počiva na približavanju okusa jela, percipiranih kao fast food i samim time nezdravim, gostima koji bi rado kušali i takva jela, no zdravija. Oni svojim sastojcima, namirnicama i jelovnikom posve ruše mit o orijentalnoj hrani. A kako bi svoju filozofiju i jelovnik približili što većoj publici, i onima koji se hrane i žive zdravo, krenuli su i u rebranding, koji potpisuje uspješan i izuzetno kreativan osječki Studio 33.

hokus-okus-5

Agencija: Studio 33
Dizajn i ilustracija: Bruno Predrijevac
Art Direkcija: Igor Penovic
Foto: Studio 33

Zatvori