Detalji uz koje će sobne biljke doći do izražaja

Tradicionalno skladištenje biljaka u ukrasnim teglicama na prozoru ili podu sobe polako postaje stvar prošlosti, a novi trend viseće su posude koje izgledaju originalno i upečatljivo i k tome štede prostor. Želite li domu dati dozu topline biljkom po svom izboru, no kapaciteti stana vam ne ostavljaju mnogo mogućnosti, viseće tegle i vaze idealno su rješenje za vas.

visece posude za cvijece8

Birajući viseću posudu uz koju će sobna biljka maksimalno doći do izražaja, obratite pozornost na one modele koji su jednostavnog i elegantnog dizajna, lako uklopljivog u bilo koji stil uređenja. I ovdje se možete poigrati opcijama i kombinirati posude u skladu s vlastitom kreativnosti: odaberite nekoliko posuda, na željenom prostoru ih nanižite i od njih stvorite mali vodoravni ili okomiti kućni vrt.

visece posude za cvijece7

Viseće tegle za biljke mogu imati i sasvim drugu namjenu: biti vaze za bukete cvijeća, stalci za novine, držači kuhinjskog ili kupaonskog pribora, pa čak i svjetleće lanterne. Praktičnih i efektnih mogućnosti je mnogo, a izbor je samo na vama. Najbolje viseće detalje za biljke i svaki dom pogledajte u galeriji.

0