Avanturistica Marley je najslađi ‘cockapoo’ kojeg smo vidjeli

Avanturistica Marley je najslađi
‘cockapoo’ kojeg smo vidjeli

Kako joj u opisu profila piše – preslatka kujica s neobičnim imenom za ženke ruši sve stereotipe. S vlasnicom putuje oko svijeta i sudjeluje u raznim sportskim aktivnostima. Pudla neobičnog izgleda, koja je moguće, križanac zove se Marley, a na Instagramu ima gotovo 50 000 followersa. Stalna adresa njoj je Liverpool, a povremeno i London, svojom umiljatošću osvojila nas je odmah. Ova ljepotica pripada pasmini cockapoo, takozvanim križancima jedne od vrsta koker španijela i pudle (jednako zanimljivo kao i labrador pudlice – labradoodle). Upoznajte Marley u nastavku priče.

Marley: ‘bundle of joy’ u punom smislu te rečenice

Mala nestašna Marley voli sve, samo ne izležavanje u domu. Naime, pred kamerama se snalazi sasvim dobro baš kao i u sportskim aktivnostima u kojima joj se pridružuje njezina vlasnica. Igranje golfa, surfanje, plivanje.. samo su neke od aktivnosti kojima se bavi u svom životu. Sudeći prema slikama zaista svoj život živi punim plućima. No, dobro je poznato da avanture nisu avanture ako na njima ne upoznajete nove prijatelje. Često pozira sa psićima drugih nacionalnosti i pasmina s kojima očigledno, dijeli slične interese.

Ruši stereotipe

Vlasnica se odlučila na to da svojoj ženskoj mezimici da ‘muško ime’ jer se prema ponašanju koje bi se očekivalo od jedne ženke od ranih dana uvelike razlikuje. Naime voli biti pravi mali ‘rascal’ kako se i sama opisuje. Dakle sve aktivnosti privlače joj pažnju, a aktivan stil života čini ju pravom malom atletičarkom. Dio svog honorara zarađuje i modelingom, a zahvaljujući svojoj fotogeničnosti u tome je i vrlo uspješna, uostalom- uvjerite se sami jer nas je raznježila na prvi pogled.

Foto: (@cockapoomarley)

Učitati još
Zatvori