Chia Cups i Dilemma posters imaju veliku rasprodaju ovoga vikenda
Chia Cups i Dilemma posters imaju veliku rasprodaju ovoga vikenda

Chia Cups i Dilemma posters imaju veliku
rasprodaju ovoga vikenda

Ispijanje kave ili čaja većini nas je prvo što napravimo kako bismo započeli dan. Ako ne tijekom tjedna kada se većinom žurimo na posao, onda barem vikendom iskoristimo vrijeme za sebe ili za druženje s najdražima uz omiljeni napitak. Međutim, omiljeni rituali postaju još posebniji kada svoj prvi topli napitak ispijamo iz unikatnih šalica.

Šalice koje su nas osvojile

Svatko ima svog favorita, a mi se ne odvajamo od preslatkih keramičkih Chia Cups šalica. Iza njih stoji kreativna Filipa Sorko koja je svoju kreativnost prenijela na izradu šalica s točkicama i s pozlaćenim ručkicama koje su odmah osvojile Instagram.

Osim šarmantnog dizajna, šalice su pravi unikat. Naime, svaka od njih je drugačija, a ove predivne keramičke šalice s božićnim motivima savršeno će se uklopiti u ostatak blagdanskog stola, kao i u kombinaciji s toplom dekicom i omiljenim božićnim filmovima.

Rasprodaja Chia Cups šalica i Dilemma božićnih čestitki

Božićne Chia Cups prošle su godine također izazvale pravu pomutnju i brzo su se rasprodale. Međutim vijest koja nas je posebno obradova jest da sada svoje šalice možete nabaviti već ovog vikenda.

Ovu subotu 17.12.2022. u suradnji s Emom iz Dilemma posters Chia Cups po prvi puta organizira božićnu rasprodaju svoje Christmas collection šalica (s malim greškicama) i Dilemma postera/čestitki. Ovaj božićni Pop Up održat će se u Dilemma studiju u Novom Vinodolskom na adresi Korzo hrv. branitelja 39 s početkom u 10h ujutro.

Osim što je ovo savršena prilika za napraviti izlet do Novog Vinodolskog i nabaviti preslatke poklone za Božić (za svoje najdraže ili sebe) i to po super cijenama, posjetitelji će moći uživati u kuhanom vinu, keksićima i kolačima, božićnoj glazbi, lampicama, dobroj atmosferi, društvu i božićnom ugođaju…

Foto: Chia Cups

Učitati još
Zatvori