Mario Mandarić neočekivanom objavom obznanio da će postati tata
Mario Mandarić neočekivanom objavom obznanio da će postati tata

Mario Mandarić neočekivanom objavom
obznanio da će postati tata

Mario Mandarić, chef zagrebačkog restorana Noel, jedinog u Zagrebu s Michelinovom zvjezdicom, objavio je na svom Instagramu sretnu vijest.  Naime, supruga i on očekuju svoje prvo dijete, a vijest je obznanio nesvakidašnjom objavom.

Mario Mandarić i Matea Krištić Mandarić
Mario Mandarić i Matea Krištić Mandarić

Imamo obavijest, napisao je Mandarić uz selfie fotografiju. Tako će njihova mala obitelj za devet mjeseci biti bogatija za još jednog člana. Ispod objave nanizale su se brojne čestitke, a lijepim željama pridružuje se i Journal tim.

Ovog perspektivnog mladog kuhara šira publika je imala prilike upoznati kao sudionika showa Ples sa zvijezdama. Mario je prvenstveno zbog svog životopisa vrlo netipičan kuhar. Profesionalni uspjeh kojeg je postigao u 10 godina zaista je impresivan. Od Tajlanda preko Engleske do Lijepe Naše, kuhao je u najboljim svjetskim restoranima nakon kojih se ipak vratio svojim korijenima.

Ipak, najvažnije što ga krasi je njegovo humanitarno srce, a cijeli intervju možete pročitati ovdje.

Što se dogodilo u Vegasu, ostaje u Vegasu

Prije dvije godine Mario i Matea svoju su vezu okrunili brakom. Iako smo mi i prije pričali o tome i znali smo da idemo u smjeru braka (…) mjesec dana od zaruka imali smo svoje vjenčanje u Las Vegasu koje je bilo top, rekao nam je Mario u intervjuu. Ne sumnjamo da će podjednako uživati i u novoj ulozi uz svog mezimca ili mezimicu.

Foto: Instagram (@mario_mandaric_), Bojan Zibar

Učitati još
Zatvori