Chef Hrvoje Kroflin iz Mano2 nominiran je za top 100 svjetskih chefova

Chef Hrvoje Kroflin iz Mano2 nominiran je
za top 100 svjetskih chefova

Hrvoje Kroflin, chef u restoranu ManO2, predstavljen je kao jedan od 100 novih kandidata u izboru “The Best Chef Top 100”. I sam je ostao iznenađen ovim priznanjem, a na Instagramu se oglasio i zahvalio:

Zaista mi je čast naći se među takvim izuzetnim kolegama u ovogodišnjem “The Best Chef Top 100”. Neočekivano, ali vrlo cijenjeno priznanje za moj trud i viziju hrvatske kuhinje koja me prati već neko vrijeme. Veliko je zadovoljstvo vidjeti da se to cijeni na ovoj razini. Moja iskrena zahvalnost ide svim mojim kolegama i mom timu na suradnji i podršci tijekom godina. Na osobnijoj razini, ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez bezuvjetne podrške moje obitelji.

The Best Chef

The Best Chef Awards je globalno priznata lista 100 najboljih kuhara svijeta. Cilj je promocija visoke gastronomije i odavanje počasti radu kuhara diljem svijeta koji su se iznimno istaknuli svojim radom i kreativnošću unutar određene godine. Prvi korak pri odabiru jest predstavljanje 100 novih kandidata kuhara, kroz 50 dana objavljuje se po dva nova kandidata koji ulaze u izbor za najboljeg chefa godine. Ove će godine biti dodijeljena 6. po redu godišnja nagrada za najboljeg chefa, a samo “natjecanje” funkcionira na način da se svake godine odabire 100 novih kandidata, koji uz 100 kandidata od protekle godine ulaze u izbor za najboljeg chefa.

Hrvoje Kroflin već je dugi niz godina u samom vrhu hrvatske, ali i svjetske gastronomije, a ovim globalnim priznanjem to je samo još jednom potvrdio.

Učitati još
Zatvori