#catsandbooks – najbolji način za provesti kišni tjedan pred nama

#catsandbooks – najbolji način za
provesti kišni tjedan pred nama

Ako ste zavirili na vremensku prognozu za ovaj tjedan, sigurno se niste previše oduševili, osim ako baš jako ne volite kišu. Dugoočekivano proljeće napokon je stiglo, a donijelo je i nepredvidiva iznenađenja po pitanju padalina. Na Instagramu smo pronašli jedan jako cool hashtag #catsandbooks koji je poslužio kao inspiracija za aktivnosti u slobodno vrijeme kada vani pada kiša i jedina opcija je ostanak kod kuće.

Kišni tjedan uz #catsandbooks

Vlasnici mačaka već dobro znaju kako to ide. Mezimice se obožavaju sklupčati na toplo pored svojih ‘ljudi’ bez obzira na to što radili, a čitanje knjige odlična je zanimacija za promjenu od skrolanja po društvenim mrežama. Kvalitetno vrijeme s ljubimcem uz omiljeni naslov i topli napitak ovjekovječite fotkom i podijelite sa zajednicom istomišljenika koja već broji tisuće fotki pod hashtagom #catsandbooks.

Užurbani stil života i hektičan radni tjedan ne ostavlja baš previše slobodnog vremena za omiljene aktivnosti. Pogotovo u proljeće kada sunčani dani traju duže, a noć pada sve kasnije. Svaki trenutak provodimo vani s prijateljima i mezimcima, a kiša koja je najavljena za tjedan pred nama zasigurno je poremetila mnoge planove.

Što ćemo čitati?

No, s obzirom na to da na prirodne okolnosti ne možemo utjecati prilagodit ćemo im se najbolje što znamo – uz #catsandbooks. Osim maca u prvom su planu naravno i knjige. Instagramom su počele kružiti fotke krznenih mezimica koje poziraju u raznim položajima uz zanimljive naslove na upečatljivim koricama. Zavirite na feed #catsandbooks i potražite inspiraciju za novo štivo. Ritual poslijepodnevnog odmaranja uz šalicu kave i četveronožnog sustanara koji prede, s pogledom na kišom osipan prozor, ne možemo zamisliti bolje.

 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori