Preslatke majice brenda Catopian oduševile su sve ljubitelje mačaka

@catopian.life

Australski brend Catopian nedavno je otvorio svoj prvi online shop i ubrzo privukao pažnju brojnih mačkoljubaca. Naime, vizija je bila stvoriti web stranicu koja svoje proizvode dostavlja diljem svijeta, no u prodaji se nalazi samo jedan komad: majice s motivima. Svi znamo da se životinje brzo zavuku ‘pod kožu’, a Catopian se potrudio da ih možete uvijek imati blizu čak i kada ste na putu. Ovo je ujedno i prva internetska trgovina tog tipa stoga ne čudi da je ubrzo stekla popularnost na društvenim mrežama. Jesmo li spomenuli da dostavljaju i u Hrvatsku?

Catopian online store za ljubitelje mačaka

@catopian.life

Riječ je o pamučnim majicama koje nosimo baš svaki dan, a dobile su zanimljiv motiv koji su poželjeli nositi svi oni koji i nemaju kućnog ljubimca. Tko su crteži preslatkih maca postali prepoznatljivi ‘logo’ odjevnog predmeta kojeg u ormaru trebamo svi.

@catopian.life

Cool majice idelne su za sve uzraste, a s obzirom na to da su sve veličine dostupne simpatično je kombinirati ih s majicama za mališane. Iz Catopian brenda, kako se i iz imena može naslutiti – ideju za pokretanje modnog trenda dobili su od najumiljatijih kućnih mezimaca, mačaka. Ako ste i sami vlasnik jedne razmažene dlakavice onda ćete sigurno rado nositi majicu s njezinim likom. Prva takva specijalizirana online trgovina odnedavno u ponudi ima i popularne majice s kapuljačom, a krase ih nešto vedriji motivi s jakim bojama.

@catopian.life
@catopian.life

Foto: Instagram (@catopian.life)

1