Osmijeh koji su mnogi isčekivali: Princeza od Walesa prvi puta ove godine u javnosti
Osmijeh koji su mnogi isčekivali: Princeza od Walesa prvi puta ove godine u javnosti

Osmijeh koji su mnogi isčekivali: Princeza od Walesa prvi puta ove godine u javnosti

Catherine, princeza od Walesa po prvi se puta pojavila u javnosti nakon što je otkrila kako boluje od raka. Princeza je posljednjih šest mjeseci provela daleko od očiju znatiželjnika te je u potpunosti posvećena liječenju. Stoga je kao pravo iznenađenje dočekana informacija o njezinom povratku kraljevskim dužnostima koju je, u petak, 14. lipnja, sama podijelila putem društvenih mreža.

Kate Middleton

Prvo pojavljivanje u javnosti ove godine

Dobro se oporavljam, ali baš kao što znaju svi koji prolaze kemoterapiju, postoje dobri i loši dani. Ali kada se osjećam snažnije, želim iskoristiti svaki trenutak koji mi se pruža, poručila je Kate, uz zahvale svima koji su uz nju na putu oporavka, najavivši kako će se uz svoju obitelj pojaviti na tradicionalnoj paradi Trooping the Colour, koja se održava povodom proslave rođendana kralja Charlesa.

Rečeno – učinjeno! Na radost brojnih okupljenih, princeza Catherine se u pratnji djece i supruga Williama pojavila u javnosti sudjelovavši u povorci povodom kraljeva slavlja. Za tu priliku odjenula je bijelu haljinu s potpisom Jenny Packham, dizajnerice u čijim smo ju kreacijama vidjeli nebrojeno puta do sad. Spomenutu kombinaciju je upotpunila bijelim šeširom Philipa Treacyja te bisernim naušnicama s potpisom Cassandre Goad.

Kate Middleton

Liječenje dobro napreduje

Očekuje se kako će princeza tijekom ljetnih mjeseci, ako joj to zdravlje bude dopuštalo, preuzeti još neke službene obveze. Učim se strpljenju, pogotovo neizvjesnosti. Živim dan po dan, osluškujem svoje tijelo i usredotočena sam na svoje ozdravljenje, poručila je Catherine u ranije spomenutoj objavi.

Za kraj, poslužit ćemo se sloganom kojim su njezim povtatak popratili britanski mediji – It’s Kate to see you!

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori